Articole
18-04-2016

Fundatia Calea Victoriei lanseaza o campanie de crowdfunding pentru publicarea cartii „NOUA POVESTI MUZICALE", de dirijorul Tiberiu Soare.

 

Daca te bucura universul fermecator al muzicii clasice si iti doresti ca simfoniile celebre sa fie accesibile unui public cat mai larg, te asteptam pe platforma de crowdfunding wearehere.ro.

 

Ne poti ajuta prin donatii si promovand pe pagina ta de Facebook aceasta campanie de crowdfunding care va face posibila publicarea unei carti unice in peisajul cultural romanesc.

 

Campania se desfasoara pana la data de 22 Aprilie 2016. In semn de multumire pentru donatia ta, te vom recompensa ulterior cu volumul „Noua povesti muzicale”, invitatii la concertul „I love Mozart” sau cu o intalnire speciala cu Tiberiu Soare.

 

Fundatia Calea Victoriei va dona un numar mare de exemplare din acest volum scolilor si universitatilor de muzica din Bucuresti si din tara.

 

Proiectul a luat nastere in urma seriei de conferinte „Vorbe despre muzica si muzicieni“, sustinuta de Tiberiu Soare in perioada 2014-2015. Cele noua discutii sunt concentrate in jurul unor compozitori geniali precum Mozart, Ceaikovski sau Debussy.

 

O carte muzicala care povesteste cum au trait, iubit si compus cei mai mari compozitori din istoria muzicii.“ – Sandra Ecobescu, presedinte Fundatia Calea Victoriei.

 

Cartea va cuprinde 10 ilustratii unice, imaginate de talentata ilustratoarea Maria Surducan.

 

Mai multe detalii despre activitatea Fundatiei Calea Victoriei poti afla pe www.victoriei.ro.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24