Articole
05-02-2016

Agentia de marketing Creative Ideas lanseaza competitia „Strategic Restart”, dedicata tuturor persoanelor care doresc sa inceapa un business, precum si antreprenorilor care au nevoie de un restart pentru business-ul lor.

 

„Strategic Restart” este o competitie in care agentia de marketing Creative Ideas vine in sprijinul tuturor celor care doresc sa inceapa un business sau a celor care au nevoie de recomandarile specialistilor pentru a isi reconsolida afacerea.

 

In cadrul competitiei „Strategic Restart”,  Creative Ideas si partenerii agentiei vor oferi gratuit analize punctuale pe plan financiar, strategii de marketing si recomandari din punct de vedere al managementului.

 

„Strategic Restart” este o competitie ce se va derula pe parcursul a patru saptamani (4 februarie - 7 martie 2016), timp in care antreprenorii si cei care doresc sa inceapa un business de la zero isi vor inscrie ideile business-ului lor pe site-ul www.creativeideas.ro , completand chestionarul de inscriere din sectiunea Strategic Restart.

 

Dupa cele patru saptamani de inscrieri, Creative Ideas va selecta doua business-uri pentru care sa ofere consultanta si implementare de strategii de marketing si promovare, in urma unor analize financiare ale business-ului.

 

„Ideea competitiei „Strategic Restart” porneste din problemele cu care m-am confruntat de-a lungul timpului in domeniul business-ului. De aceea, am decis ca ar fi util sa oferim o analiza manageriala si strategii de marketing bazate pe un plan financiar bine pus la punct. „Strategic Restart” este un program dezvoltat pur si simplu din dorinta de a remedia anumite greseli pe care orice antreprenor aflat la inceput de drum le face fara sa realizeze consecintele lor in timp.” explica Oana Voicu, Director General Creative Ideas.

 

„Strategic Restart” este o competitie dedicata antreprenorilor, in care timp de 3 luni agentia Creative Ideas va dezvolta strategii de marketing, va sprijini antreprenorii sa isi dezvolte business-ul, sa invete sa managerieze corect si eficient activitatea si va oferi recomandari pentru intocmirea unui plan financiar eficient.

 

Regulamentul inscrierii in competitia „Strategic Restart” se regaseste pe site-ul www.creativeideas.ro , iar inscrierile se vor putea face incepand cu data de 4 februarie 2016.

 

Creative Ideas are expertiza in medical marketing, travel marketing, food marketing, beauty&lifestyle marketing, fashion marketing. Clientii principali ai agentiei sunt: McVitie`s, HaagenDasz, Siviero Maria, Bonne Maman,  YO Sirop de fructe, Shan-shi, Finn Crisp, Laptele Maresi, Vienna Ice Coffee, suplimentele alimentare Ropharma si FarmaCore, agentia de turism Paralela 45, Coldwell Bankers, Mobello.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24