Articole
22-02-2014

Publicata de editura Curtea Veche, cartea Secretele prosperitatii −Sfaturi pierdute si redescoperite pentru succes in vremuri dificile, scrisa de Napoleon Hill este un ghid al succesului si este formata dintr-o serie de articole scrise de Napoleon Hill intre 1919 si 1923 pentru publicatia Success Magazine, al carei editor a ajuns mai tarziu, conform site-ului editurii.

Din dorinta de a obtine succesul, Hill a lasat in urma o viata plina de lipsuri, pe care o ducea in Muntii Apalasi, ajungand sa aiba ca parteneri de afaceri oameni importanti care, asemenea lui, aveau de spus povesti de viata cu final fericit. Aceste articole se concentreaza asupra filosofiei succesului.

Pornind de la gandurile si experientele a numeroase persoane influente, autorul ne arata cum sa ne croim drumul spre prosperitate. Parcurgandu-le, vei descoperi principiile menite sa te ghideze spre succes.

De fapt, ele reprezinta o sinteza a teoriilor lui Napoleon Hill, o selectie a celor mai bune idei ale sale si o reprezentare a filosofiei create de el, cu privire la felul in care orice persoana obisnuita poate obtine succesul, daca isi doreste asta cu adevarat.

Napoleon Hill (1883‑1970) a fost un celebru autor american de carti motivationale. A trecut de la jurnalistica la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie si, evoluand rapid, a ajuns sa ia interviuri unor oameni de afaceri, lideri si presedinti precum Henry Ford, Thomas Edison, Woodrow Wilson sau Franklin D. Roosevelt.

Preocuparile lui Hill au vizat convingerile personale ale individului si rolul lor in atingerea succesului. Ca rezultat al cercetarilor intreprinse in calitate de reporter si la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filosofia implinirii“, reluata in multe dintre cartile sale, cu scopul de a dezvalui calea spre reusita, formula prin care orice om se poate realiza atat in plan material, cat si spiritual.

Cea mai cunoscuta lucrare a lui Napoleon Hill este De la idee la bani, fiind totodata una dintre cele mai vandute carti din toate timpurile.

Secretele prosperitatii −Sfaturi pierdute si redescoperite pentru succes in vremuri dificile, de Napoleon Hill, 25 lei.

Foto: Curtea Veche

Autoare: Alina Burlacu
Redactor-sef Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24