Articole
14-12-2017

 

Secom®, companie românească specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe continuă extinderea rețelei proprii de retail prin deschiderea unui nou magazin în București, primul poziționat într-un mall cunoscut din Capitală, ajungând astfel la o rețea de 13 locații la nivel național.

  

Noul magazin Secom® este amplasat în incinta centrului comercial Mega Mall, Pierre de Coubertin nr. 3-5, lângă National Arena, la nivelul 1. Vizitatorii mall-ului beneficiază de consultanță specializată în alegerea celor mai potrivite produse de sănătate și frumusețe, precum și de o experiență de cumpărături inedită, într-o atmosferă relaxantă ce îndeamnă la întoarcerea la natură.

 

Până în prezent, rețeaua de magazine Secom® a fost dezvoltată prin deschiderea de unități stradale, pe arterele principale ale Capitalei și în alte 9 orașe importante din țară. Prin inaugurarea magazinului din Mega Mall, compania își propune să intre într-un nou segment de retail, astfel adresându-se consumatorului care își dorește o experiență de shopping complexă într-o locație accesibilă pe tot parcursul anului.

 

„Dezvoltarea rețelei de magazine Secom® a început în 2013 din dorința de a interacționa direct cu consumatorii noștri și de a le oferi acestora consultanță specializată în alegerea suplimentelor alimentare. Feedback-ul clienților a fost unul pozitiv, așadar între timp am ajuns la o rețea de 13 magazine.

 

Deschiderea primului spațiu comercial dintr-un mall este o noutate în strategia de retail a companiei. Am făcut acest pas din dorința de a ne poziționa cât mai aproape de consumatorii noștri, iar galeriile comerciale au avantajul de a fi vizitate de mii de oameni în fiecare zi.” afirmă Lucia Costea, managing partner Secom®.

 

Magazinul din Mega Mall cuprinde întreg portofoliul de produse Secom®: peste 300 de suplimente alimentare naturale, atent selecționate pentru a acoperi toate ariile terapeutice, gama specială de Pediatrie de la ChildLife® Essentials, precum și produsele pentru frumusețe Andalou Naturals, brand cunoscut de cosmetice naturale cu ingrediente Non-GMO (nemodificate genetic) și celule stem din plante și fructe, introdus în portofoliul Secom® de la 1 martie 2017.

 

Consumatorii Secom® pot descoperi portofoliul de produse în 13 unități în București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timisoara.

 

Despre Secom®

Secom® este compania românească, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, și promotor al frumuseții prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de înaltă calitate. Compania este specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe, suplimente alimentare și cosmetice naturale.

 

Secom® a făcut pionerat, fiind prima companie care a introdus pe piața românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, o serie de ingrediente inovatoare precum colostrul, dar și prima gamă de suplimente special create pentru sănătatea copiilor – ChildLife® Essentials.

 

Compania este importatorul exclusiv în România al brand-urilor Andalou Naturals, Solaray®, KAL®, ChildLife® Essentials, Jarrow Formulas®, Nature’s Way®, Boerike&Tafel®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Mushroom Winsdom®, Life-Flo®, producători de top din SUA, recunoscuți datorită formulelor inovatoare.

 

Produsele Secom® sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, precum și în cele 13 magazine Secom® din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timisoara.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24