Articole
31-03-2016

SAGA Kid a fost fondata in anul 2013 de catre Claudia Chiru, pentru a crea o alternativa la educatia de dupa scoala, o alternativa bazata pe exersarea si aplicarea gandirii, pe experimentarea anumitor situatii din viata reala si din teorie, pe respectarea drepturilor copiilor si parintilor si pe reinstaurarea respectului pentru scoala. Prezenta locala este asigurata prin doua sedii in Bucuresti, unul in zona Baba Novac si altul in zona Primaverii, iar la nivel international prin schimburile de experienta pe care le desfasoara la Oxford, in Marea Britanie.

 

In 2015 a fost fondata si Asociatia SAGA care isi propune, printre altele, sa sprijine gratuit copiii exceptionali cu posibilitati materiale reduse. Pentru suport vizitati: www.asaga.ro/asociatia-saga  

 

Ce ofera?

 

SAGA Kid ofera servicii before-school, after-school si summer-school. SAGA Before are un program special construit pentru elevii claselor V-VIII, SAGA Afterschool are un program special pentru elevii claselor PR-IV, iar SAGA de Vara are un program construit pentru orice varsta cuprinsa intre 5-13ani.

 

Care sunt clientii companiei?

 

Clientii companiei sunt parinti preocupati de evolutia copilului, dornici sa-l plaseze intr-un mediu care incurajeaza autonomia, autoinstruirea, predarea-invatarea reciproca si libera exprimare. Sunt indivizi cu studii superioare, stalpi ai societatii, angrenati in mecanismul care pune in miscare si asigura ziua de maine, cu putin timp liber, insa hotarati sa-si educe copiii cat mai corect posibil si care respecta domeniul de expertiza al profesorilor SAGA.

 

Ce proiecte are in desfasurare?

 

SAGA TeamWork – La SAGA reciclam si construim un iglu in marime naturala!

SAGA Oxford – Schimb de experienta

SAGA Voluteer – La scoala reciclam construim primul sat de igluuri in marime naturala!

 

Testimoniale

http://asaga.ro/despre-noi/

 

Cariere

Mail cu CV atasat si scrisoare de intentie la contact@sagakid.ro.

 

***

Nume companie: SAGA Kid – Scoala Alternativa de Gandire Aplicata

Domeniu de activitate: Educatie

Owner / CEO / General Manager: Claudia Chiru – fondatoare si manager general SAGA

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24