Articole
01-03-2015

35 de antreprenori romani s-au inscris pana in acest moment in programul EY Accelerating Entrepreneurs, un program care ofera sprijin pentru dezvoltarea afacerii unui numar restrans de antreprenori cu mare potential din intreaga lume. Pana in acest moment, numarul total de inscrieri a ajuns la 258, din care Romania si Statele Unite detin cate 13% din inscrisi (35, respectiv 34 de inscrisi), urmate de India, cu 22 de antreprenori care si-au exprimat interesul pentru acest program.

 

Numarul mare de antreprenori romani inscrisi in competitie demonstreaza interesul crescut al mediului antreprenorial romanesc pentru astfel de programe. Accelerating Entrepreneurs propune un raspuns concret pentru aceasta nevoie, EY Romania implicandu-se activ in sprijinirea antreprenorilor romani prin facilitarea accesului lor la informatii relevante, la programele globale dezvoltate de companie (Entrepreneur Of The Year, Accelerating Entrepreneurs), dar si prin dezvoltarea de retele (Entrepreneur Of The Year alumni) sau studii anuale menite sa cartografieze evolutia segmentului antreprenorial din Romania (Antreprenorii vorbesc).

 

Prin intermediul EY Accelerating Entrepreneurs, antreprenorii vor beneficia de consiliere din partea unei echipe de experti EY si lideri de business din intreaga lume si de oportunitatea de a dezvolta relatii de afaceri cu antreprenori de top in cadrul evenimentului World Entrepreneur Of The Year. Evenimentul reprezinta finala mondiala a competitiei cu acelasi nume si va avea loc la Monte Carlo, intre 3 si 7 iunie 2015.

 

Denumit anterior Ready, Set, Grow, programul Accelerating Entrepreneurs a fost redenumit si remodelat, in asa fel incat castigatorii programului sa primeasca un pachet complet de consultanta, suport si mentorat, incluzand:

 

­   O sesiune de 90 de minute in cadrul EY World Entrepreneur Of The Year, unde castigatorii programului isi vor prezenta planul de afaceri unui panel de "Antrenori pentru crestere” (Growth Coaches), care le vor oferi indrumari si consiliere de specialitate;

­   Oportunitatea de a stabili relatii de mentorat continue cu antrenorii si castigatorii nationali ai concursului EY Entrepreneur Of The Year;

­   Oportunitatea de a participa la EY World Entrepreneur Of The Year, toate cheltuielile fiind suportate de EY, pentru a se intalni si socializa cu antreprenori din peste 60 de tari, care se vor reuni la Monte Carlo.

 

Despre EY World Entrepreneur Of The Year

EY World Entrepreneur Of The Year este cea mai prestigioasa competitie mondiala pentru antreprenori. Aceasta competitie unica incurajeaza activitatea antreprenoriala in randul celor care au acest potential si recunoaste contributia oamenilor care ii inspira pe altii prin viziunea, leadership-ul si rezultatele lor. In calitatea lui de primul si singurul premiu cu adevarat global de acest gen, Entrepreneur Of The Year ii celebreaza pe cei care construiesc si conduc afaceri de succes, recunoscandu-le meritele prin intermediul programelor de premiere regionale, nationale si globale in peste 145 de orase din 60 de tari.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24