Articole
25-01-2014

Tara noastra participa, in perioada 22-26 ianuarie, la cea de-a 34-a editie a Targului de Turism de la Madrid. Mai exact 25 de companii romanesti din industria turistica isi expun ofertele, zilele acestea, strainilor veniti la targ.

Targul de Turism de la Madrid (FITUR) este cel mai important eveniment dedicat turismului din Regatul Spaniei, din anul 1994, pana in prezent. Targul de Turism reuneste specialisti din domeniul turismului mondial precum: organisme nationale de turism, asociatii profesionale, agentii de turism si tour-operatori, lanturi hoteliere, dar si reprezentanti ai presei internationale, precizeaza AGERPRES.

Participarea Romaniei la FITUR reprezinta o oportunitate de a promova o parte din produsele turistice importante ale Romaniei specialistilor din turism, dar si publicului spaniol.

Ofertele turistice romanesti prezentate la Madrid includ: turismul rural, turismul activ practicat in natura, city-breaks in orasele din Romania, dar si turismul cultural. Romania isi expune oferta in cadrul unui stand ce masoara o suprafata de 160 de metri patrati.      

Piata spaniola reprezinta una din pietele prioritare din cadrul strategiei de promovare a turismului romanesc, fiind in topul primelor 10 tari emitatoare de turisti pentru unitatile de cazare din Romania.

Foto: teinteresa.es

Autoare: Denisa Cristache
Redactor Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24