Articole
08-01-2013

Redactarea unui e-mail eficient in limba engleza nu depinde doar de corectitudinea textului pe care dorim sa il transmitem, ci si de modalitatea prin care construim mesajul, astfel incat acesta sa aiba un impact asupra persoanelor cu care vrem sa comunicam. De aceea, adultii interesati sa invete cum sa scrie un e-mail eficient si convingator in limba engleza se pot inscrie la workshop-ul „English for E-mails”, organizat de Centrul de Limbi Straine A_BEST, in februarie 2013, la sediul sau, situat in zona Piata Romana.

Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza periodic workshop-uri cu tematici variate si care pot fi aplicate in domeniile in care cursantii activeaza. Astfel, in data de 1 februarie 2013, echipa A_BEST va sustine workshop-ul „English for E-mails”, la sediul sau, din Bld. Dacia, nr. 39, etajul 2 (zona Piata Romana – langa ASE).

„Workshop-ul se adreseaza celor care doresc sa dobandeasca sau sa-si imbunatateasca limbajul necesar pentru redactarea unor e-mailuri eficiente si convingatoare in limba engleza”, a declarat Nicoleta Stroie, Coordonator Cursuri Corporate in cadrul Centrului de Limbi Straine A_BEST„. Totodata, cei care vor participa la workshop vor invata, cu ajutorul unor activitati practice, cum sa stabileasca o intalnire de afaceri via e-mail, dar si cum sa solicite o informatie de care au nevoie”, a mai precizat aceasta.

Tematicile pe care trainerii A_BEST le vor aborda in cadrul workshop-ului „English for E-mails” includ: tipuri de e-mail, expresii pentru structurarea unui e-mail, notiuni despre registrele lingvistice etc.

Workshop-ul „English for E-mails” va avea loc vineri, 1 februarie 2013, intre orele 16.30 – 20.30, iar la curs se pot inscrie maximum 10 participanti, care cunosc limba engleza la un nivel intermediar (B1-2, cf. CEF).

Scrie un discurs care sa atraga atentia!

Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza workshop-ul „English for Public Speaking” vineri, 15 februarie 2013, prin care cursantii vor invata cum sa redacteze si sa sustina discursuri in limba engleza, menite sa informeze si sa atraga atentia ascultatorilor.

"Echipa A_BEST va pregati pentru cursanti teme creative si amuzante de discurs, astfel incat participantii la workshop sa se simta confortabil si, nu in ultimul rand, sa asimileze informatiile necesare cu privire la scrierea oricarui tip de discurs”, potrivit Nicoletei Stroie. De asemenea, „structura workshop-ului ii incurajeaza pe cursanti sa imbine abilitatile de vorbire in public cu cele de citire/ scriere, acoperind cele mai importante tipuri de discursuri”, a adaugat aceasta.

Tematicile pe care trainerii A_BEST le vor aborda in cadrul workshop-ului include: pregatirea si structura discursului, suportul vizual, prezentari verbale si vizuale, relatia cu auditoriul, limbajul trupului, feedback si evaluare etc.

Workshop-ul „English for Public Speaking” va avea loc vineri, 15 februarie 2013, intre orele 16.30 – 20.30, la sediul A_BEST. La curs se pot inscrie maximum 10 participanti, care cunsc limba engleza la un nivel intermediar (B1-2, cf. CEF).

Mai multe informatii despre cele doua workshop-uri pe care A_BEST le organizeaza in luna februarie, gasiti aici: http://www.abest.ro/workshop-uri.html.

Inscrieri rapide: email office@abest.ro, la numarul de telefon 0762.274.914 sau direct la sediul Centrului de Limbi Straine A_BEST din Bld. Dacia, nr. 39, etajul 2 (zona Piata Romana – langa ASE).

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24