Articole
10-04-2013

Conceptul de Wellness inseamna un echilibru sanatos al mintii, corpului si spiritului.  De ce oare ne-am obisnuit sa-l regasim in spatii special amenajate, in oras, departe de casa? De ce nu acasa?


Acasa a insemnat intotdeauna locul unde te relaxezi, iar in vremurile moderne, acasa poate fi locul unde conceptul de wellness ia forma desavarsita.


CASA JAD vine cu o propunere extrem de interesanta care a prins viata inca din 2009, de cand a inceput comercializarea produselor automatizate cu pietre de jad si raze infrarosii. Pentru rasfat si wellness acasa a fost gandit patul de masaj automatizat cu pietre de jad incalzite CASA JAD. Cu 7 programe automate de masaj la dispozitie, te relaxezi la orice ora din zi si din saptamana printr-o simpla apasare pe butonul de start al telecomenzii, la tine acasa.

 
Acest pat de masaj combina principii de Medicina Traditionala Chineza precum masaj, presopunctura, termoterapie cu raze infrarosii, cristaloterapie cu pietre de jad si turmalina si le integreaza intr-un masaj automatizat pentru o stare de bine si energizare incredibile. Masajul este terapeutic si se realizeaza cu role de jad incalzite care cuprind tot corpul: 9 role de jad maseaza coloana, iar alte 4 maseaza gambele. E ca si cum ai avea propriul tau maseor la tine acasa, la o apasare de telecomanda distanta!


Este un masaj absolut special pentru ca iti ofera un confort nemaiintalnit:

  • relaxarea ta va fi totala, nu te va atinge nici o mana de om, caci vorbim de masaj automat
  • masajul se efectueaza cu role din jad “crud” aflate in interiorul patului, ceea ce inseamna ca nu va fi nevoie sa te dezbraci.


Trebuie doar sa te asezi pe pat, la orizontala, iar in interiorul saltelei, cele 9 role de jad se misca de-a lungul coloanei vertebrale, facand un masaj paravertebral extrem de relaxant cu pietre de jad incalzite. Cele 4 role de jad din zona picioarelor maseaza permanent gambele, realizand o drenare a limfei care rezulta dupa doar cateva sedinte intr-o crestere a imunitatii organismului.


Beneficiile terapeutice se simt doar dupa cateva sedinte si sunt legate in primul rand de afectiunile coloanei vertebrale. Datorita elongatiei mecanice a coloanei vertebrale realizate de patul de masaj, se obtine o decomprimare a discurilor intervertebrale extrem de benefica in cazul unei tasari de vertebre, inflamatii care preseaza nervii, pozitie cocosata (cifoza), hernii de disc, spondiloza cervicala, lordoza etc. Termoterapia cu raze infrarosii are un efect de vasodilatatie care atrage inca de la prima sedinta un flux sangvin mai bun, un aport de oxigen mai bun catre extremitati (membre inferioare si superioare, creier), ceea ce se traduce intr-o eliminare a sindromului de maini si picioare reci, prezent mai ales la femei si o crestere a vitalitatii, o energizare datorate unei oxigenari mai bune a creierului. De asemenea, se pot constata beneficii estetice precum eliminarea varicelor, vaselor de sange sparte, imbunatatirea aspectului pielii, detoxifiere (la nivel renal si chiar si prin transpiratie daca se doreste, pierdere in greutate).

 

Patul poate fi achizitionat pentru acasa exclusiv prin CASA JAD (www.casajad.ro), fiind in plus o piesa de mobilier cu un design extrem de elegant, care permite o integrare armonioasa chiar si in living.


Toti cei care achizitioneaza un astfel de pat pentru acasa o fac din grija pentru sanatate, fie pentru ca au probleme grave de sanatate care se amelioreaza sau trateaza cu acest masaj terapeutic, fie pentru ca inteleg conceptul de preventie si mentinere a starii de sanatate.

 

Pentru a incerca masajul, puteti vizita centrul CASA JAD Exclusive din zona Dorobanti.

 

Mai multe detalii pe: www.casajad.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24