Articole
01-04-2015

Cu o experienta de peste 11 ani in presa, marketing si comunicare, Raluca Teodorescu s-a alaturat echipei Oxygen PR in anul 2011 in calitate de Senior Account Manager, dupa ce, in prealabil, a ocupat functiile de Brand Manager si Marketing Manager in cadrul MEDIAFAX.

 

„Raluca este in primul rand un om deosebit, dinamic, deschis si de incredere, si totodata un profesionist de exceptie, cu peste 15 ani de experienta in domeniul comunicarii. Numirea in functia de Managing Director a venit deci firesc, ca parte a strategiei Oxygen de a creste, a-si diversifica serviciile si de a fi si mai competitivi si agili in domeniul comunicarii. Totodata, ne mentinem obiectivul strategic de a furniza servicii la cele mai inalte standarde, astfel incat sa genereze cele mai bune rezultate pentru clientii nostri”, a declarat Tereza Tranakas, fondatoare si Managing Partner Oxygen PR.

 

Oxygen PR este o agentie ce ofera servicii de comunicare integrata, specializata in PR digital – content marketing, social media, search, video casting/podcasting etc. –, comunicare corporativa, afaceri guvernamentale, relatii cu media, traininguri media, business coaching, comunicare de criza, brand PR, CSR sau comunicare interna. De la finalul anului 2014, Oxygen s-a alaturat retelei internationale de comunicare Global One Communication (GOC), care reuneste o serie de agentii independente din Europa, cu prezenta globala.

 

Portofoliul de clienti ai Oxygen PR cuprinde branduri locale si internationale, precum HEINEKEN, Golden Brau, Affligem, Garanti Bank, Amway, Mothercare, Olympus Dairy, Divertiland, SoftOne si altele.

Sursa foto: www.iqads.ro 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24