Articole
11-02-2014

Daca vrei sa renunti la jobul tau evitand anxietatea si stresul generate de intalnirea cu seful, atunci aplicatia Quit Your Job este perfecta pentru a-i trimite acestuia un mesaj de adio.

Momentan aplicatia este disponibila doar pentru iPhone si desi multe persoana o considera amuzanta, cei care au realizat-o spera ca aceasta este si una utila pentru cei care vor sa renunte la locul de munca actual, conform manager.com.

Mecanismul aplicatiei este unul destul de simplu si e menit sa schimbe modul traditional de demisionare intr-unul tehnologic si modern. „In ciuda avansului tehnologic, inca mai demisionam ca acum o suta de ani”, a declarat CEO-ul companiei TheLadders, care a dezvoltat aplicatia, Alex Douzet. Astfel, utilizatorii nu trebuie decat sa urmeze cativa pasi pentru a explica de ce demisioneaza si la final sa redacteze un mesaj, care va fi trimis direct sefului lor.

Mai mult decat atat, aplicatia este utila si pentru a evita socurile emotionale care pot surveni in urma unei demisionari traditionale. Pentru multe persoane care vor sa isi dea demisia din diverse motive, o confruntare directa cu superiorul lor, le poate scadea increderea in sine si pot deveni mai vulnerabili si mai tematori.

Dezvoltatorii de la TheLadders au conceput si o aplicatie pentru cei care isi cauta un job, numita Job Search, lansata atat pentru iPhone, cat si pentru Android. Conform unui studiu realizat de acestia, oamenii isi dau mult mai usor demisia, daca au certitudinea unui nou job.

Aplicatia Quit Your Job a fost inspirata de o alta aplicatie, numita BreakeupText, care le permite utilizatorilor sa se desparta de partenerul din viata personala tot prin redactarea unui mesaj. Aplicatia BreakupText costa doar 99 de centi si este diponibila tot pentru iPhone.

Foto: keepcalm-o-matic.co.uk

Autoare: Denisa Cristache
Redactor Femei in Afaceri 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24