Articole
11-09-2015

QS World MBA Tour este unul dintre cele mai populare targuri de MBA din lume, fiind evenimente in cadrul carora tinerii profesionisti vor avea ocazia sa interactioneze direct cu reprezentantii scolilor de business din Europa si SUA pentru a afla mai multe informatii despre programele de studiu potrivite lor.

 

Evenimentul va avea loc pe data de 29 septembrie, la Howard Johnson Hrand Plaza (Sheraton) incepand cu ora 16.30.

 

Participantele vor putea afla mai multe informatii despre dezvoltarea personala si profesionala printr-un MBA de Top la scoli precum  CEU Central European University Business School, MIP Politecnico di Milano sau University of Oxford, Saïd Business School. De asemenea, se vor putea informa asupra burselor de studiu, iar in calitate de participanta la targ, vor putea aplica la bursele oferite de QS si partenerii sai, in valoare totala de 1.7milioane $, printre care si QS Scholarship for Women in Leadership sau IE Women in Leadership.

 

Inregistrarea la eveniment este gratuita si include numeroase beneficii:

- Seminarii despre programe de studii si admitere, sustinut de Manchester Business School si ESCP;

- Discutii cu reprezentantii birourilor de admitere din cadrul universitatilor;

- Informatii despre oportunitati de cariera din partea absolventilor care au trecut cu succes prin aceasta experienta si diferentele intre MBA si Executive MBA

- Workshop privind testul GMAT

- Ghidul de Cariera QS TopMBA

- Burse de peste 1.7milioane $ disponibile doar participantilor la targ

 

Targul MBA va avea loc in cadrul QS World Grad School Tour Bucuresti, targ de masterate adresat tinerilor la inceput de cariera, care nu au inca experienta de lucru pentru un program MBA. Pe pagina evenimentului veti putea gasi detalii complete.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24