Articole
27-04-2016

Fii activ si vino in luna mai la Fundatia Calea Victoriei sa afli cum a evoluat idea de cuplu in Europa, sa decoperi cum filozofia iti poate influenta viata in bine, sa explorezi universul psihologiei, sa intelegi tainele istoriei astrologiei, sa te bucuri de frumusetea si de simplitatea culturii japoneze si sa iti exersezi abilitatile de comunicare prin teatru.

 

Iata noutatile tentante ale lunii mai:

 

Marti, 3 mai - ora 19:00 - FILOZOFIA: Exercitiu pentru o viata cu sens

Daca esti pasionat de conversatiile inteligente si de ideile marilor ganditori, participa la acest curs unde, impreuna cu Mario Barangea, vei descoperi importanta si frumusetea filozofiei din mai multe perspective: ca arta, ca terapie, ca pedagogie si ca metoda de autocunoastere.

 

Miercuri, 11 mai - ora 19.00 - O ISTORIE A CUPLULUI: Dragoste, casatorie si aventura

Un curs seducator sustinut de istoricul Monica Neatu, care va povesti despre jocurile amoroase, iubire, seductie si despre cuplurile celebre. Vei fi surprins sa afli ca multe dintre obiceiurile contemporane au o istorie lunga, ca amorurile romantice nu au fost asa cum ni le imaginam noi si ca ideea de cuplu este in permanenta transformare.

 

Joi, 12 mai - ora 19.00 - Introducere in PSIHOLOGIA INCONSTIENTULUI

Pe parcursul atelierul vei descoperi impactul pe care psihologia inconstientului il are in modul in care ne percepem si vei intelege importanta emotiilor, a comunicarii si a constientizarii dorintelor reprimate. Psihoterapeutul Stefania Gubavu te va ajuta sa intelegi caile de explorare si de valorificare a inconstientului.

 

Joi, 19 mai - ora 19.00 - INTRODUCERE IN ASTROLOGIE: Antichitate, Renastere si Modernitate

Inca din Antichitate oamenii au fost fascinati de lumea celesta si au incercat sa descifreze misterul vietii cu ajutorul corpurilor ceresti. Cercetatorul Cristian Vechiu, pasionat de istoria ideilor si spiritualitate, iti propune sa lasi in urma prejudecatile asociate adesea astrologiei si sa intelegi cum a fost ea imaginata si teoretizata, din Antichitate pana in prezent.

 

Miercuri, 25 mai - ora 19.00 - CULTURA JAPONEZA: intre traditie si modernitate

Samurai, gheise, calugari zen si temple pe de o parte, Hello Kitty, Mario, j-rock si anime pe de alta parte – unde incepe si unde se termina cultura fascinanta a Japoniei? Impreuna cu Alice Teodorescu, cercetator pasionat de lumea nipona, vei patrunde in fermecatorul univers japonez si ii vei intelege paradoxurile.

 

Luni, 30 mai - ora 19.00 - ATELIER DE TEATRU: Improvizatie pe text la prima vedere

Bucura-te de experiente noi la acest atelier de teatru unde buna dispozitie, jocul si relaxarea sunt regulile de baza. Actrita Smaranda Caragea te va ajuta sa iti infrunti timiditatea, sa te exprimi liber si sa castigi incredere in tine. Iti vei antrena si dezvolta capacitatea introspectiva, analiza, creativitatea, imaginatia, spiritul intuitiv si comunicarea.

 

Inscrie-te la contact@victoriei.ro si participa la atelierele noastre incitante, pe parcursul carora vei putea stabili un dialog viu si creativ atat cu lectorii nostri inteligenti si simpatici, cat si cu ceilalti cursanti.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24