Articole
28-09-2015

Forbes Romania, in parteneriat cu LifeSize si Veracomp,  organizeaza un eveniment inovator, care va dezbate unele dintre cele mai importante provocari ale businessului modern.

 

Evenimentul va avea loc miercuri, 30 septembrie, la Athenee Palace Hilton.

 

Businessul modern este definit de cele mai noi trenduri, mobilitatea a luat avant, provocarile de management sunt din ce in ce mai mari. De aceea, trebuie sa tinem pasul cu tehnologia care poate transforma businessul si poate duce la rezultate extraordinare.

 

Traim intr-o societate bazata pe tehnologie, insa importanta comunicarii traditionale fata-in-fata, in business nu poate fi subestimata. Atunci cand modul de lucru este foarte alert si implica diferite zone geografice, comunicarea poate fi mai greu de realizat. Nu a fost niciodata mai important pentru succesul in afaceri sa gasim modalitati de a pastra persoane conectate in timp real.

 

Vizualul plaseaza oamenii in centrul experientei de colaborare. Ii ajuta sa lucreze impreuna prin noi metode care transforma afacerea, sustin inovatia si astfel ating mai multe rezultate cu mai putin efort. Vorbim despre interactiune de ultima generatie – astfel ca, fiecare dintre noi, oriunde s-ar afla, poate comunica eficient, obtinand rezultate optime.

 

Evenimentul se adreseaza Directorilor Generali si proprietarilor de business, Directori Financiari, Directori de Vanzari, Directori de Resurse Umane si Directori de Marketing din companii medii si mari.

 

Pe 30 septembrie veti putea vedea modul in care tehnologia moderna poate ajuta afacerea dumneavoastra, reducand costurile si economisind timpul!

 

Pentru mai multe detalii si inscriere, accesati: evenimente@forbes.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24