Articole
08-12-2014

Editia 2014 a Programului JCI Tineri Antreprenori s-a incheiat cu prezentarea celor mai bune Business Planuri, pe lista castigatorilor regasindu-se atat business-uri functionale cat si proiecte care sunt gata sa inceapa.

 

Organizatorii au acordat distinctii pentru urmatoarele afaceri:

  • Techir - cel mai promitator Brand din Program (www.techir.ro). Business-ul de produse cosmetice inceput de Oana Stan acum aproape un an in localitatea natala Techirghiol are potentialul de a deveni unul relevant si semnificativ pe piata de profil.
  • Allboutique.ro se constituie pentru producatorii romani de moda drept veriga a lor catre piata. Magazinul online al Catalinei Brinza reuneste haine si articole de incaltaminte pentru femei realizate de ateliere romanesti, tintind astfel publicul care apreciaza vestimentatia produsa autohton.
  • PocketFriend.ro este o platforma dezvoltata de Gabriel Negrean prin care site-uri partenere isi pot aduce in fata clientilor ofertele de reducere disponibile.
  • SmartChef - este conceptul lansat de Liviu Bocu, care ofera kituri de realizare a torturilor de catre parinti impreuna cu copiii (www.smartchef.ro)
  • Portalul "AmEveniment" - este proiectul in curs de a fi implementat de Andrei Mihailescu, impreuna cu asociatul sau. Prin acest portal, antreprenorul isi propune reunirea celor mai buni furnizori pentru organizarea de evenimente care tin de viata personala, la un moment dat urmand sa tinteasca si catre segmentul Corporate.

 

24 de participanti, inscrisi in Program in septembrie 2014, au beneficiat de sesiuni de training pe principalele competente necesare in antreprenoriat. A urmat perioada de mentorat, in care au beneficiat de aportul si sfaturile unui antreprenor cu o experienta relevanta pentru afacerea lor, iar la final, participantii au avut ocazia sustinerii Planurilor de Afaceri in fata unui juriu.

Comunitatea formata in jurul proiectului a deschis posibilitati de colaborare si de promovare a business-urilor in randul unor potentiali parteneri.

 

JCI Tineri Antreprenori este un proiect al Junior Chamber Bucuresti. Istoria Programului a pornit din 2006 cand a purtat numele "Best Business Plan", fiind urmat de proiecte similare intitulate "ABC Antreprenori", iar apoi JCI Tineri Antreprenori. O serie de afaceri care se aflau in stadiul de proiect sau erau functionale de maxim 2 ani de zile si-au gasit factorii catalizatori prin apartenenta la comunitatea de antreprenori si mentori care au contribuit cu know-how si resurse.

 

Web: www.tineriantreprenori.ro

Facebook: https://www.facebook.com/jcitineriantreprenori

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2020 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24