Articole
11-01-2014

Exclusivism. Acesta este cuvantul ce defineste primul SPA Shiseido din Europa de Est, deschis in luna decembrie, anul trecut, la Bucuresti. Gazduit de Stejarii Country Club, in padurea Baneasa, Shiseido SPA are camere de tratament, piscina, spatii de relaxare, Hammam, sauna si camere cu aburi, salonul de infrumusetare Beauty District, un studio de pilates si yoga.

De altfel, acesta este si primul SPA international din Romania, certificat de Asociatia Europeana a Centrelor SPA si va gazdui periodic expozitii ale tinerilor artisti, dar si opere de arta de referinta din istoria Shiseido. Incepand cu prima farmacie occidentala deschisa in Japonia in 1872, compania Shiseido a dobandit in timp expertiza necesara in dezvoltarea de noi produse cosmetice, cu cele mai avansate tehnologii.

"Am inglobat principiile de baza din cultura spa japoneza si le-am actualizat, astfel incat cei care vin aici sa beneficieze de mai mult decat un simplu masaj – sa beneficieze de o experienta completa pentru minte, suflet si corp.", explica Helen Coulon, consultant in cadrul Shiseido SPA.

Autoare: Alina Burlacu
Editor Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24