Articole
04-09-2017

Piata spa din Romania, situata in 2015 la 7.7 milioane euro, incepe sa se dezvolte intern prin furnizori de servicii locali implicati in procesul de customizare completa a design-ului spa-ului. Life Relax Wellness Concept, compania romaneasca ce ofera servicii complete pentru industria SPA deschide cel de-al doilea showroom la Bucuresti, dupa cel din Tirgu Mures.

Clientii pot gasi aici toate elementele spa incorporate, consumabile si alte tipuri de lucrari, pe care in lipsa unui showroom le-ar fi putut vedea doar in cadrul proiectelor finalizate din tara sau pe site-ul firmei. Din punct de vedere al design-ului si complexitatii, showroom-ul inglobeaza practic facilitatile unui centru wellness, de la baie de aburi, sauna finlandeza cu pereti de sare de himalaya, cascada de gheata, dus multifunctional pictat manual si de asemenea hidromasajele HotSpring, cea mai cunoscuta firma americana in domeniu, importata in Romania de Life Relax Wellness Concept inca din 2008. Pentru un dezvoltator de proiecte spa legatura directa cu furnizorii asigura nu doar calitatea lucrarii finale, dar si siguranta ca acesta are un business solid, organizat, fiind disponibil pentru reviziile si garantiile ulterioare.

„In ultimii ani am avut tot mai multe cereri pentru servicii constand in consiliere, design-proiectare, constructie-finisaje, mentenanta si furnizarea materialelor consumabile aferente bunei functionari a oricarui centru SPA. Am dotat centre precum Imperial INN din Targul Mures, Mariko Inn din Roman, Centru Spa Hotel Nevis Oradea, Centru Spa Dru Relax Baia Mare, SKY SPA Paulesti, TISA SPA Resort Olanesti si in majoritatea cazurilor clientii prefera sa primeasca un proiect la cheie, care include nu doar proiectarea, dar si echipamentele profesionale, montajul si garantia. Putem concepe proiecte intre 35000-40000 euro pentru Home spa pana la 80000-1000000  euro, pentru Spa-uri publice  in functie de spatiul si bugetul fiecarui client”, explica  Emil Bataga, director general Life Relax Wellness Concept - HotSpring.

Life Relax Wellness Concept acopera o gama larga de tipuri de lucrari: jacuzzi-uri construite sau profesionale ale firmei americane HotSpring, piscine, bai de aburi, bai romane, bai turcesti, hammam-uri, parcursuri Kneipp, frigidarium, cascada de gheata, tepidarium, saune finlandeze, saune cu sare, saline, infrasaune, dusuri multifunctionale, dusuri Vichy, care pot include si meloterapie sau cromoterapie. Partenerii cu care lucreaza sunt firme cu traditie in domeniu, oferind garantia calitatii pentru toate produsele oferite, fie ca e vorba de solutii de relaxare pentru acasa sau intr-un spa public.  

 „Am lucrat cu Life Relax Wellness Concept pentru mai multe proiecte si de fiecare data echipa lor de ingineri si designeri a gasit solutii de personalizare si executie. Indiferent de solutia dorita, de la o sauna mai mica sau un spa in adevaratul sens al cuvantului, Life Relax a venit cu o echipa de designeri de interior, ingineri si project manageri, ascultand nevoile clientului si recomandarile mele, creand in final un proiect complet personalizat. Un exemplu reprezentativ este Tisa Spa, unde s-au adaptat spatiului, au inteles provocarile si au dus la bun sfarsit un proiect realizat in totalitate de catre romani”, explica Oana Manole, Spa d’Or Consulting.

Nu doar marile spa-uri isi doteaza centrele dupa ultimele standarde, dar si in randul persoanelor  fizice se inregistreaza apetenta pentru Home – SPA  care sa includa o baie de aburi, un jacuzzi,  o sauna, un dus  multifunctional, o piscina sau o combinatie de astfel de elemente spa.

Showroomul din Bucuresti poate fi vizitat la adresa Str. Sava Hentia, nr.3, Sector 1, iar cel din Targul Mures in centrul comercial Tudor Center – Jysk.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24