Articole
29-10-2018

 

25% reducere la camasi si accesorii de business pentru o toamna cu recolta bogata

 

Suntem in miezul fierbinte al proiectelor! Toamna e cel mai intens sezon de business, cu o energie plina, pozitiva, pentru ca acum numaram contactele valoroase, proiectele reusite, acum executam, implementam, masuram.


Acum femeile de afaceri au nevoie de a se pune in valoare, de a se exprima si de a se inspira.

 

Cu 25% reducere la piese din colectiile ALISIA ENCO te invita sa profiti de energia creativa a toamnei si sa faci combinatii indraznete. O zi reusita e o zi cu rezultate, traita din plin, asumata din plin, in care te-au bucurat succesele si, de ce nu, complimentele.

 

Intra in perioada 16 noiembrie - 18 noiembrie 2018 pe www.alisiaenco.ro si vezi ce e de neratat, cu 25% reducere.

 

Brandul de fashion ALISIA ENCO este despre puterea de a reinventa tinute clasice de business, punand accent pe calitatea ireprosabila a materialelor, pe creativitatea combinatiilor si mizand pe cateva amprente personale inconfundabile. Construit în jurul unui element-icon, cămaşa, brandul ALISIA ENCO vine în faţa femeilor cu invitatia de a nu tolera ţinutele conforme, de a nu-si îngrădi personalitatea şi de a îndrăzni să se exprime liber prin hainele şi accesoriile pe care le aleg.

 

Colecţiile ALISIA ENCO se comercializează în prezent prin intermediul propriului magazin online www.alisiaenco.ro si a studio-ului situat in inima capitalei, Bucuresti.

 

 Livrarea produselor se realizează oriunde în lume, iar transportul în România este gratuit.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24