Articole
24-10-2014

Dr. av. cons. Andra Musatescu este prima femeie romanca numita intr-o functie de conducere in cadrul International Technology Law Association.


Dna. Andra Musatescu a fost desemnata Vicepresedinte al Comitetului pentru Europa centrala si de est al ITechLaw. Din aceasta functie ea se va ocupa de coordonarea comitetului.

 

De asemenea, va supraveghea si conduce activitatea acestuia pentru a ajuta la dezvoltarea si incurajarea comunicarii intre membri asociatiei din Europa centrala si de est, cat si gasirea unor solutii cat mai fiabile pentru problemele juridice care prezinta un interes comun, incluzand identificarea noutatilor din domeniul IT in Europa centrala si de est.

 

Comitetul va asista la recrutarea noilor membri a asociatiei ITechLaw, cu precadere asupra avocatilor si profesionistilor din regiunea central-est europeana.

In plus, organizatia ITechLaw este responsabila cu organizarea si promovarea regionala a evenimentelor care vizeaza noutatile din domeniu, dar si asigurarea unui cadru proprice pentru interrelationarea membrilor.

 

ITechLaw este cea mai mare organizatie mondiala din domeniul tehnologic care a fost infiintata in anul 1971. Organizatia are membri reprezentand cele sase continente si, de asemenea, provin din peste 60 de tari, acestia avand o vasta experienta in domeniul juridic al IT-ului. ITechLaw informeaza si ajuta la educarea juristilor in ceea priveste problemele juridice unice aparute datorita evolutiei tehnologiei comunicatiilor si informatiilor.

 

In ultimii 16 ani, Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices s-au dezvoltat continuu, numarandu-se acum printre cabinetele de top din Romania. Echipa este formata din tineri profesionisti, cu studii in Marea Britanie si in Romania si cu vaste cunostinte in legislatia Statelor Unite, acest lucru oferind cabinetelor o deschidere internationala.

 

Mai mult, avocatii si consilierii in proprietate industriala din cadrul acestor case sunt membri ai comitetelor de conducere ale celor mai prestigioase si importante organizatii internationale, atat in Europa cat si in lume, unde sunt extrem de activi, conlucrand cu ceilalti colegi din alte state la redactarea de rapoarte, propuneri de modificare a legislatiei in domeniu, documente care sunt prezentate in cadrul intalnirilor de lucru din cadrul comisiilor din care fac parte.

 

Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu sunt considerate de publicatii juridice cunoscute ca “oferind o gama larga de servicii juridice corporatiste si comerciale care includ consiliere privind dreptul muncii, concurentei si UE, cu un puternic accent pe PI” (Legal 500). De asemenea, “reputatia in domeniul PI a atras cu sine mai multi clienti internationali cunoscuti” care “lauda serviciile de PI, incluzand si litigii” (Legal 500), practicand “in fruntea domeniului juridic IP din Romania cu o vasta experienta in consultanta acordata in principal societatilor multinationale” (WTR1000), iar Dr. Andra Musatescu este “un expert in IP de un standard absolut inalt” (Legal 500) si “un avocat fantastic” (Chambers and Partners).

 

Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu sunt castigatoare ale premiului pentru profesionalism si recunoastere internationala la Gala Proprietatii Intelectuale 2012, organizata de Finmedia. Premiul a fost ca o incununare a aprecierii internationale pe care Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu le-au dobandit de-a lungul a peste 16 ani de activitate in domeniul proprietatii intelectuale.

 

De asemenea, Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu au la activ si alte premii internationale, precum: “Avocatul anului pe Proprietate Intelectuala in Romania”, acordat de revista Corporate Intl Magazine 2011 si 2012 si “Societatea de Avocatura/ Cabinetul de Avocat al Anului in Romania pentru Rezolvarea Conflictelor” in 2011 si 2012, acordat de Acquisition International Magazine, “Societatea de Avocatura/ Cabinetul de Avocat al Anului in Romania pentru M&A” in 2012, acordat de Acquisition International Magazine si recomandari in topuri precum WTR1000, Chambers & Partners, Legal 500 etc.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24