Articole
23-01-2013

De fiecare data, inainte de sustinerea unui examen, cei mai multi dintre noi vrem sa stim cat de bine suntem pregatiti pentru testul respectiv. Cel mai bine ne putem verifica cunostintele printr-o pre-testare. Metoda este cu atat mai eficienta cu cat relizarea ei in conditii de examen ne pregateste mai bine pentru testul final. Daca examenul pe care vrem sa-l sustinem se bucura de recunoastere internationala, atunci cu siguranta pregatirea dinaintea marii "provocari" este mult mai intensa. Un bun exemplu aici il reprezinta testarile Cambridge. 

 

Daca vreti sa va familiarizati cu atmosfera, rigoarea si cerintele de la examenele Cambridge, pre-testarea reprezinta un element cheie. Aceasta inseamna, practic, o simulare a testarilor propriu-zise, care va ajuta sa capatati incredere in fortele proprii. 

 

Primele pre-testari pe care echipa A_BEST le organizeaza sunt cele pentru examenele Business English Certificate (BEC) Vantage si International English Language Testing System (IELTS), prin care veti afla nivelul la care puteti utiliza limba engleza, in diferite contexte.

  

Interesat de business? Inscrie-te la pre-testarea BEC Vantage 

 

Daca va doriti o cariera in business, ori lucrati deja intr-un mediu de afaceri, indiferent ca este vorba de marketing, productie ori servicii financiare, va puteti inscrie la pre-testarea pentru examenul BEC Vantage, pana pe 1 februarie 2013, urmand ca probele propriu-zise sa aiba loc in perioada 11-15 februarie 2013. Prin urmare, daca faceti parte dintre cei care se inscriu la pre-testare veti fi examinati pentru probele de Reading (Citire), Listening (Intelegerea textului) si Writing (Scriere).

Examenul BEC Vantage atesta buna utilizare a limbii engleze in situatii de business reale, iar  certificatul este potrivit celor care cunosc limba engleza la un nivel intermediar.

  

Pre-testarea IELTS: Studiu sau job peste hotare?

  

Multi dintre noi vrem sa ne perfectionam comunicarea in limba engleza in viata de zi cu zi. Mai mult decat atat, unii se pot gandi chiar la studiul la o universitate, ori la gasirea unui loc de munca peste granitele tarii.

In aceste situatii, obtinerea unei diplome internationale reprezinta un avantaj. Pre-testarea pentru examenul IELTS (format Academic sau General

Training) vizeaza ca si in cazul examenului BEC Vantage, cele trei

competente: Reading (Citire), Listening (Intelegerea textului) si Writing (Scriere).

Va puteti inscrie la pre-testarea IELTS pana pe 15 martie 2013, urmand ca probele propriu-zise ale acesteia sa aiba loc in perioada 25-29 martie 2013.Reusita la examenele Cambridge, cu echipa A_BEST

 

 

A_BEST poate desfasura pre-testari pentru examinarile Cambridge din octombrie 2012. Trainerii nostri sunt tineri, dinamici, au experienta in predarea limbii engleze atat adultilor, cat si copiilor si va asteapta la inscrierile pentru pre-testarile BEC Vantage si IELTS, care au loc la sediul A_BEST din Bld. Dacia, nr. 39, etajul 2 (Piata Romana - ASE).

Puteti citi despre pre-testari si aici:

http://www.abest.ro/testari/pre-testare-cambridge.html
 

Mult succes!
 

Contact: Centrul de Limbi Straine A_BEST, office@abest.ro

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24