Articole
27-07-2016

PlaYouth lanseaza primele tabere alternative pentru parinti si copii, taberele Kaleidoscopil, care vor avea loc la Moieciu de Sus in perioadele 6-9 august si 3-6 septembrie. Sunt primele tabere, destinate parintilor cu copii intre 6 si 12 ani, pe care asociatia le organizeaza punand accentul pe construirea unei relatii frumoase intre copii si parintii lor.

 

In tabara, copilul participa fizic si mental la diferite activitati care il vor ajuta sa isi dezvolte perceptia si modul de gandire. Va fi pus in situatii in care va fi necesar sa isi raspunda obiectiv la intrebari, pentru a avea o mai buna intelegere legata de propria persoana (conectare la nivel interior) si de interactiunea cu mediul inconjurator (conectare la nivel general si specific, conectare la nivel exterior).

 

6 motive unice pentru care sa vii si tu in tabara KaleidosCopil din August!

 

1. Cei mici vor avea prieten cate un facilitator (unul din membrii echipei PlaYouth), pentru a va asigura ca nu le va lipsi nimic cat timp voi nu veti fi langa ei.


2. Voi, parintii, veti lua parte la un atelier despre ”Radacinile problemelor pshihologice”. Atelierul se va desfasura sub forma unor dezbateri pe teme legate de educatie si de societatea actuala, aflata intr-o continua schimbare.


3. Noi, facilitatorii PlaYouth, suntem tineri pasionati de educatia alternativa si iubim sa lucram cu oamenii, iar de curand, am urmat un curs de prim ajutor si suntem pregatiti pentru orice situatie neprevazuta.  


4. Atat copiii, cat si parintii, vor invata sa se joace la urmatoarele activitati practice impreunaOrigami si Teatru & Improvizatie.


5. Un bucatar cu experienta va gati feluri de mancare echilibrate din punct de vedere nutritional si va tine cont de toate preferintele existente.


6. In aceasta tabara, ne propunem sa aducem la suprafata, prin metode neconventionale, SISTEMELE DE VALORI care te fac sa te simti implinit si bucuros ca traiesti si sa le inlaturam pe cele care care conduc catre diverse tipuri de critica, moduri de a minti si de a te simti alienat in prezenta altor oameni.


Costul este de doar 1.500 de RON pentru tine si copilul tau, iar acesta include cazarea, programul complet, mesele si gustarile.

 

***

 

PlaYouth s-a nascut din dorinta de a aduce joaca si bucuria in educatia copiilor. Este combinatia de culori fericite, copii cu parinti prietenosi si veseli, liberi in gandire si curiosi sa testeze lucruri noi.

 

PlaYouth organizeaza ateliere, cursuri si programe de educatie alternativa pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani. Acestea au rolul de a-i ajuta sa aiba incredere in ei, sa interactioneze mai usor cu alti copii, sa-si dezvolte creativitatea, sa se joace invatand alaturi de parinti, sa-si descopere pasiunile si talentele.

 

Pentru mai multe detalii, vizitatiwww.playouth.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24