Articole
20-11-2015

Platforma Ernst&Young, Women. Fast forward, a castigat prestigiosul premiu Best Global Initiative for Women's Economic Empowerment la Premiile Global Women in Leadership Achievement.

 

Premiul este o recunoastere a leadership-ului EY in implementarea de actiuni care sa arate ca paritatea de gen este un imperativ economic. Premiul a fost acordat de catre un juriu compus din profesionisti  din domeniul afacerilor din cadrul unor organizatii de top, printre care AIG, Boston Consulting Group, Merck si Asociatia Mondiala a Femeilor Antreprenor (World Association of Women Entrepreneurs). Anul trecut, premiul a fost castigat de compania Coca-Cola.

 

„Tot mai multi lideri imbratiseaza beneficiile echipelor diversificate si iau actiuni pentru a sustine promovarea in cariera si in leadership a femeilor.” spune Uschi Schreiber, Global Vice Chair – Markets si Chair of Global Accounts Committee.

 

„Acest premiu arata ca suntem primii in abordarea diferentelor de gen. Va incurajez sa vorbiti cu clientii si cu echipele dumneavoastra despre eforturile noastre de a accelera paritatea de gen si despre beneficiile acesteia.”

 

Women. Fast forward  a fost in centrul atentiei la evenimentele gazduite de EY.

La Strategic Growth Forum US, Uschi a moderat discutiile cu Steve Howe, Area Managing Partner – Americas, cu directori executivi si cu lideri in business de la Berkshire Hathaway, EdgeCast Networks si Frontier Communications.

 

Cei prezenti au discutat despre importanta implicarii tuturor la locul de munca si au vorbit despre actiunile implementate in cadrul companiilor lor pentru a accelera egalitatea de gen. Ei au analizat si cum 2000 de delegati prezenti la Forum, inclusiv CEO de la companii importante, pot sa promoveze femei in cadrul companiilor lor.

 

Forumul Women.The Power of Three din Istanbul a adus laolalta companii, antreprenori si guverne. Ei au discutat despre metode practice de a accelera promovarea femeilor si numarul de femei din campul muncii. Anagajarea lor va ajuta la umplerea unui gol in ceea ce priveste abilitatile necesare pe piata muncii si va creste performanta afacerilor.

 

Mai multe informatii despre platforma Women. Fast forward: http://www.ey.com/GL/en/Issues/Business-environment/women-fast-forward

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24