Articole
26-02-2015

Vrei sa organizezi evenimente de nota 10, la un nivel profesionist si cu zambetul pe buze?

 

Un bun organizator de evenimente este creativ, diplomat si stie care sunt mecanismele potrivite care determina un eveniment de succes. Acum ai ocazia sa devii un profesionist in industria organizarii de evenimente invatand tehnicile event management-ului, concepte clare si strategii eficiente.

 

In cadrul atelierului te vei concentra pe oportunitatile de promovare ale evenimentului (parteneri media, sponsori, presa) si eficientizarea bugetului. La fel de importante sunt si cunostintele de evaluare a evenimentului pentru inregistrarea feedback-ului participantilor si perfectionarea tehnicilor de organizare.

 

Pe scurt, vei afla multe informatii ce iti vor folosi fie ca vrei sa devii un profesionist in domeniu (conferinte, lansari de produse, targuri, traininguri, concerte, expozitii) sau intentionezi sa iti organizezi un eveniment propiu, cu adevarat deosebit (nunta, botez, aniversare).

 

Cu cine?

Liliana Uleia organizeaza de 5 ani evenimente si este specialista in comunicare la agentia de PR Creative Business Management. A scris o carte pentru copii si preda limba romana la o scoala particulara. A organizat atat evenimente pe partea de business cat si pe partea  privat, cu sufletul si inima deschisa. Daca iti place sa cunosti oameni din diverse domenii si se intampla sa ramai mereu printre ultimii la petreceri, atunci nu trebuie sa lipsesti de la acest workshop.

 

Cand?

Vineri, la incubator107, 6 martie 2015, de la 19:00 la 21:00.

 

Unde ?

Atelierul se tine in mansarda incubator107 din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. Afla cum sa ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

 

Cum?

Inscrierea la atelier se face online. Apasa aici, inscrie-te si vino la atelier! Scrie sincer de ce vrei sa vii, de unde ai auzit de incubator107 si lasa numarul tau de telefon.

 

Donatia ta ajuta incubator107 sa supravietuiasca si incurajeaza mesterul. Sugeram o donatie de 30 lei pentru fiecare intalnire si 20 lei pentru studenti si liceeni.

 

Alte feluri in care puteti ajuta incubator107: promovarea in companii a Programului de descoperire a pasiunilor, inchirierea mansardei pentru alte traininguri sau evenimente, atragere de sponsorizari si altele: http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24