Articole
13-09-2017


Un mare salut de la echipa lui VIZOO - Maestrul petrecerilor! 

Echipa lui Vizoo va invita sa intrati in lumea mascotei Vizoo of Vizlandia, de 8 ani prezenta la aniversari & evenimente/botezuri pentru copii si un business condus de catre antreprenoarea Delia Georgescu! Dedicatie si profesionalism pentru educatia si distractia celor mici si mari!  


Vizoo este o mascota energica si charismatica (vorbeste & danseaza), un adevarat personaj iubitor de copii care aduce iubire si bucurie celor prezenti prin jocuri, concursuri si prezenta!


In tara lui Vizoo, -VIZLANDIA-, lumea stie sa petreaca si sa-i imbie pe toti ceilalti la distractie. Lumea lui Vizoo inseamna bucurii mii si mii, plus o sumedenie de chipuri zglobii.  Vizoo este un animalut foarte simpatic, ce nu seamana cu nimic din ceea ce ne inconjoara. 

Vizoo viseaza o lume vesela, pusa pe distractie si cu chef de dans, asa ca el. Vrea sa puna la incercare istetimea si talentele nebanuite ale tuturor copiilor in jocuri nemaivazute si nemaincercate. Vrea sa-i invete sa cante, sa imite lucrurile frumoase, sa nu se supere din toate fleacurile si sa iubeasca toate animalutele. 

La fiecare aniversare, Vizoo aduce bucuria din Vizlandia si pune la cale o petrecere de se duce vestea. Sunt invitati de fiecare data giumbuslucari vestiti, de peste hat-tari si hat-mari, povestasi glumeti, cantaciosi si dantuitori…

E o nebunie de distractie! ...Hop-Tzop, hai la joc! FII VESEL SI BUN!

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera compania?

Echipa lui Vizoo prin divizia VIZOODeco realizeaza aniversari & evenimente pentru copii/botezuri, in concepte unice personalizate cu servicii de entertainment (spectacole de animatie, magie, ventrilocie, tobosari, caricaturisti etc), decoratiuni , candybaruri, si logistica adecvata alaturi de primarii, asociatii, hoteluri, companii, scoli si gradinite!

Care sunt clientii companiei? 

EDULIER-partener; PARCUL KISSELEF-ORGANIZATOR "CAPITALA BUCURIEI"- organizator; PRIMARIA Sectorului1/2/3-partener; GAUDEAMUS-partener;  MARATONUL INTER. BUCURESTI-partener; TELEFONUL COPILULUI by Romtelecom-ARENELE ROMANE2011:"Guiness - Fotografia cu cele mai multe zambete de copii"; Campania "DINTISORUL CEL VITEAZ" in gradinite(2011-2013)-organizator si partener; ASOCIATIA ARIPISPREVIATA - sponsor si organizator, ASOCIATIA PINOCCHIO - partener; CHANCE FOR LIFE-partener, VODAFONE-organizator, SUNPLAZA MALL(2011-2014)-organizator kids entertainment provider, CANONromania-organizator, hotel RADISSON BLUE; hotel MARRIOTT; Cupa BonitoDance-sponsor si partener; KANAL D-organizator; METROSYSTEMS-organizator ; CORAgalerii 2015-organizator, Comunitatea Romani London 2015 "Veselia din Vizlandia"-organizator; Ambasada Romaniei la Roma 2016 "Veselia din Vizlandia"-organizator; PARKLAKE mall-organizator 2016; DANONE Romania, gradinite precum si multi altii.

 

Ce proiecte aveti in desfasurare? 

Intreaga echipa daruieste aproape zilnic in gradinite, aniversari/botezuri private, kids cornere in hoteluri: veselie, bucurie si construieste in inimile celor mici, educatie pentru iubire de familie,animale si natura! Dedicatie si profesionalism pentru educatia si distractia celor mici si mari!  Cariere

Nu ezitati sa fiti alaturi de noi in proiecte si idei la datele de mai jos.

FII VESEL SI BUN!

Contact

www.vizoo.ro/office@vizoo.ro/07212.VIZOO

facebook: Vizoo of Vizlandia

 

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24