Articole
05-12-2014

Antreprenorii care cauta solutii, parteneri de afaceri si planuiesc sa isi extinda activitatea, vor gasi cele mai potrivite raspunsuri si oportunitati prin participarea la cel mai amplu eveniment de afaceri din Romania, Bucuresti Business Days, care se va desfasura in cadrul Centrului de Evenimente al Hotelului Caro Hotelului Caro.

 

Membrele Femei in Afaceri beneficiaza de 15% discount din costul de participare folosind codul femeiinafaceri15.

 

Alaturi de cei peste 1.000 de oameni de afaceri asteptati sa participe, antreprenorii care doresc sa isi dezvolte afacerea, inclusiv in plan international, vor gasi cadrul oportun pentru acest lucru, prin contextul de networking creat, prin serile de networking internationale si workshop-urile dedicate dezvoltarii companiilor la nivel global. 

 

Laszlo Pacso, Fondator si Coordonator proiecte Business Days, afirma ca: „Orasele antreprenoriale, precum Bucuresti, isi construiesc strategia de crestere prin dezvoltarea abilitatii de business networking sau prin arta de a stabili relatii de afaceri si interumane eficiente. Oamenii de afaceri din orasele puternic antreprenoriale au inteles ca in noua paradigma economica este foarte important spiritul asociativ si cooperarea pentru succesul pe termen lung. Au inteles puterea cuvantului ‹‹noi›› si importanta de a te lupta pentru binele comunitatii din care faci parte. De aceea am dezvoltat in cadrul Business Days instrumente de business networking unice pe piata, puternice atat pentru afacerile aflate la inceput de drum, cat si pentru antreprenorii consacrati”.

 

Beneficiile concrete ale acestei abordari apar dupa fiecare editie Business Days. "Am participat la actiunile de intalniri prin matchmaking deja la 3 editii din tara ale Business Days si am reusit sa ne intalnim cu potentiali parteneri clienti care ulterior au devenit clienti ai produselor noastre", arata reprezentantul unei companii de IT din București care activeaza in domeniul  dezvoltarii de produse si servicii. "La Business Days am intalnit acum 2 ani partenerul de afaceri alaturi de care am construit ulterior un business  prosper ", spune si managerul unei alte firme din domeniul serviciilor.

 

Cadrul complex de networking creat de Bucuresti Business Days are impact direct si imediat asupra  antreprenorilor participanti. Serviciul de matchmaking si aplicatia de networking meet me faciliteaza stabilirea de intalniri de afaceri in timpul evenimentului. Acestora li se adauga serile internationale, sesiunile open,  intalnirile informale de business networking ce au loc pe durata desfasurării manifestarilor speciale (degustari de vinuri, prezentari de moda, lansari de produse si servicii, seri speciale pentru clientii companiilor partenere, intalniri ale diverselor comunitati de afaceri).


Costurile tichetelor de acces precum si formularul de inscriere se gasesc pe pagina dedicata http://www.businessdays.ro/Evenimente/Bucuresti-2014.

 

Tipurile de acces de tipul BASIC si PREMIUM sunt MULTIPASS si permit accesul la eveniment cu acelasi badge pentru mai multe persoane, nu in acelasi timp. Studentii si profesorii beneficiaza de 50% reducere, insa pentru ei exista un numar limitat de locuri.

 

Printre speakerii invitati ai acestei editii se numara personalitati care au un cuvant de spus in lumea afacerilor, precum Alain Cardon, Giorgio Fabbri, Marius Ghenea, Felix Patrascanu, Elena Badea, Kemal Apaydin, Dragos Petrescu, Dragos Anastasiu, Iulian Stanciu, Cristina Batlan, Laurentiu Ispir, Marcin Wojcicki, Felix Daniliuc, Silviu Hotaran, Amalia Sterescu, Paul Renaud, Liviu Stoleru, Ruxandra Hurezeanu, Dan Berteanu, Andy Szekely, Mario Bruhlmann, Alexandru Lapusan si multi altii.

 

Bucuresti Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online) si Newfield Consulting, avand ca si co-organizator MMC. ADeSCO este o organizatie non-profit al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

 

Contact presa:

dana@buticuldeinspiratie.ro  | +40-726-555564 | Chief Inspired Officer, Buticul de Inspiratie

 

ioana.simon@businessdays.ro  | +40-740-384305 | Responsabil PR si Comunicare

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24