Articole
01-11-2015

PSP este una dintre cele mai longevive companii de instrumente de analiza personala la nivel mondial, fiind prezenta in toate continentele. Cu peste 45 de ani de experienta, ofera solutii practice de atingere a rezultatelor prin imbunatatirea relatiilor. In Romania instrumentele sunt disponibile de peste 10 ani, in ultimii 4 ani  oferind si posibilitatea certificarii in folosirea lor a firmelor si profesionistilor din domeniul training, consultanta si coaching. Sunt parteneri PMI si ICF la nivel global, oferind programe de continuous professional development.

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera?

 

Prin intermediul SDI-ului (Strength Deployment Inventory) se aduce raspuns la intrebarea fundamentala – DE CE?  Facem ceea ce facem atat cand lucrurile merg bine, cat si in momentele de conflict. Apoi construim in baza acestei intelegeri (folosind o gama complementara de instrumente de auto-evaluare, clarificare a asteptarilor rolurilor si feedback) programe cascadabile in intreaga organizatie, programe cu un impact tangibil in imbunatatirea leadershipului, dezvoltarii echipelor, rezultatelor de business si reducerii constului conflictelor. Pornim de la schimbarea perspectivei fiecaruia vizavi de intentiile pozitive din spatele comportamentelor cu raspunsul la intrebarea DE CE? Si suntem constienti ca fiecare om ajunge la rezultate mai bune prin calitatea relatiilor pe care si le construieste. Mai credem si ca fiecare dintre noi are raspunderea personala de a face alegerile intentionate si constiente pentru a aduce schimbarile dorite. Si totul se desfasoara intr-o maniera de facilitare FAST – FUN – FOR EVERYONE.

PSP sunt in egala masura parteneri atat in dezvoltarea companiilor de training, cat si a consultantilor independenti si a oamenilor din organizatii care vor sa aibe un impact si un rol pozitiv in dezvoltarea celorlalti.

Accesabilitatea alegerilor inseamna si o paleta larga de programe de dezvoltare, de la discutii one to one, la programe de certificare interna si solutii de training deschis si customizabil.

 

Care sunt clientii companiei?

 

Companii care urmaresc deopotriva rezultate mai bune in business, cat si crearea unui climat intern de colaborare, feedback, implicare, asumarea raspunderii, apreciere si coaching. PSP au clienti de 10 ani de zile si se bucura de cresteri de la an la an. 

 

 Testimoniale

 

Aici puteti gasi o parte din partenerii companiei si testimonialele lor. Iar aici gasiti o lista a facilitatorilor SDI din Romania.

 

Certificari

 

Reprezentantii PSP – oferind certificari in instrumentele SDI. Despre SDI si de ce functioneaza click aici. Despre intreaga suita de instrumente de auto-evaluare si suport invatare, click aici.

 

Unde pot aplica cei care doresc sa lucreze in companie?

 

Contactand-o pe Alina Banescu direct pe mobil 0722311878 sau email alina@personalstrengths.ro.

 

***

Nume companie: PSP Romania • Moldova • Polonia

Domeniu de activitate: Learning Consultancy

Owner / CEO / General Manager: Alina Banescu

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24