Articole
27-11-2012

Brandingul este un proces complex de creare şi de intreţinere a unui brand – aceasta noţiune desemnand totalitatea elementele şi acţiunilor intreprinse de o companie pentru a ieşi din anonimat şi pentru a obţine un loc special in inima şi mintea consumatorilor. Construirea unui brand personal depaşeşte graniţele consumerismului şi pune accent pe o strategie de dezvoltare personala bine pusa la punct şi pe realizarea unei puternice imagini personale. Pentru a putea sa iţi construieşti un brand personal de succes, trebuie in primul rand sa inveţi sa te descoperi si sa te documentezi.

 

''From Business Cards to Business Relationships: Personal Branding and Profitable Networking Made Easy'' este un ghid care demistifica treptat procesul de networking si explica cititorilor despre avantajele acestuia si despre cum sa te folosesti de el intr-un mod productiv. Autoarea nu te indeamna sa participi la toate evenimentele, ci te invata cum sa le alegi pe acelea care merita sa fie bifate, ce sa faci cand ajungi acolo si ce cum sa simplifici transferul de la o simpla carte de vizita la o colaborare fructuoasa.

 

Cartea este impartita in patru sectiuni:

 

1. The Concept (asteptari, obiective,rezultate)

2. The Business of YOU (construirea unui brand personal)

3.The Fundamentals (conversatii destepte, retinerea numelor, apropierea de oameni)

4. The Strategy (incotro sa te indrepti, cum sa tii pasul, cum sa te organizezi si sa gestionezi persoanele de contact).

 

''From Business Cards to Business Relationships: Personal Branding and Profitable Networking Made Easy'' ofera cititorilor instrumentele de care au nevoie pentru a-si construi un brand personal si de a realiza orice doresc prin conectarea cu oamenii potriviti.

 

Detalii despre aceasta carte gasiti aici:

http://www.books-express.ro/book/9781118364185/From-Business-Cards-to-Business-Relationships.html

 

Autoare: Oana Cancel

Marketing & PR Coordinator Books Express

 

Books Express reprezinta un grup de oameni care isi petrec timpul impreuna si pe care ii leaga o pasiune. Se adreseaza tuturor cititorilor ce impartasesc interesul pentru carti de calitate, care schimba idei si pareri si vor sa fie la curent cu tendintele din domeniul lor de activitate. Pe books-express.ro se gasesc cele mai imprortante carti aparute in limbi de circulatie internationala.


www.books-expresss.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24