Articole
01-08-2014

Va prezentam Pathfinder Management & Consulting, o companie condusa de Ruxandra Ogrendil.

Infiintata in 2006, Pathfinder Management & Consulting este o companie specializata in consultanta in fuziuni si achizitii (M&A) si consultanta in atragerea de imprumuturi bancare.

Ne diferentiem prin calitatea serviciilor, imi place sa cred, si prin calitatea echipei. Fiecare dintre partenerii Pathfinder are o experienta de peste 10 ani in domeniul consultantei de business si in domeniul bancar.

Ne diferentiem si prin focusul nostru pe companiile romanesti. Ceea ce dorim sa facem in Pathfinder este sa sprijinim companiile locale. Mi-as dori sa vad companii romanesti ce opereaza pe fundamente solide de business, care au o viziune, o strategie de extindere atat pe piata locala, cat si internationala. Mai multe achizitii in care cumparatorul sa fie o companie locala.

Servicii

In aceasta directie si pentru a putea extinde gama serviciilor pe care le oferim, am intrat intr-un parteneriat cu o organizatie de consultanti internationali - IMC Integral Management Consultancy, urmand sa ne implicam impreuna in proiecte.

IMC are trei linii mari de business, respectiv:

  1. Fuziuni & achizitii
  2. Corporate finance (atragere de finantare, asistenta post-achizitie, integrari, restructurari financiare si operationale, etc)
  3. Servicii profesionale (interim-management, consultanta in domeniile juridic, fiscal, tehnic, etc)

Trebuie sa mentionez faptul ca atat Pathfinder, cat si IMC, cred in potentialul de dezvoltare al Romaniei si al afacerilor locale. Ne dorim sa spargem tiparele, sa inversam rolurile si sa aratam ca se poate face business frumos si corect din Romania catre exterior.

Impartasim aceeasi viziune cu IMC in privinta sprijinirii companiilor locale si cred ca impreuna vom reusi sa realizam ce ne-am propus. In primul rand pentru ca se diversifica serviciile, apoi pentru ca prin intermediul IMC avem acces la o retea de experti internationali cu o vasta experienta ce pot ocupa pozitii de management sau de membrii in consiliile de administratie ale companiilor locale ce doresc sa isi cladeasca expansiunea pe o baza solida. Nu in ultimul rand, pentru ca acest parteneriat ne usureaza misiunea de a gasi solutii de finantare pentru companiile romanesti.

Proiecte

Pana in acest moment, in ultimii trei ani de activitate, am fost implicati in mai mult de 10 proiecte ce au vizat:

  • Achizitii de companii
  • Atragere de finantari bancare
  • Restructurari financiare
  • Management financiar.

Lista proiectelor si clientilor poate fi consultata pe site-ul companiei, www.path-finder.ro.

In ceea ce priveste proiectele viitoare, in perioada urmatoare se va pune accent pe parteneriatul cu IMC, avand in vedere dezvoltarea unei echipe puternice pe fiecare dintre ariile de expertiza mentionate. Personal, imi doresc sa putem gasi solutii in cazul companiilor romanesti aflate in dificultate financiara, pentru a le sprijini sa se redreseze si sa-si continue activitatea. In masura in care exista persoane cu expertiza relevanta care doresc sa se alature, ma pot contacta scriind pe adresa ruxandra.ogrendil@path-finder.ro.

Un alt proiect drag mie, la care lucram in prezent, este punerea la punct a unor solutii de finantare pentru companiile aflate in stadiile incipiente de dezvoltare, ce au nevoie de finantare pentru a iesi din zona gri, pentru a trece bariera dinspre supravietuire catre expansiune. Acesta va ramane un proiect marca Pathfinder, fiind dezvoltat impreuna cu finantatori locali.

Am convingerea ca vom veni in curand cu vesti bune privind implicarea in noi proiecte si cu cateva cazuri de succes.

Nume companie: Pathfinder Management & Consulting

 

Domeniu de activitate: Consultanta in fuziuni & achizitii si atragere de finantare

 

Owner & General Manager: Ruxandra Ogrendil

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24