Articole
31-07-2015

Oxette este un brand grecesc al PERIDEO SA, companie implicata activ in domeniul productiei, distributiei si al vanzarilor de bijuterii, ceasuri si accesorii de moda. Cu o experienta de peste 25 ani, PERIDEO a reusit sa devina o prezenta importanta nu numai In Grecia, ci in intreaga lume.

 

Lansat initial la Atena, in 1998, brandul OXETTE a atras atentia consumatorilor la nivel mondial intr-un interval foarte scurt de timp. In prezent, OXETTE opereaza in multe tari, prin intermediul magazinelor proprii, al francizelor, a punctelor de vanzare in alte magazine si al “shop corners”.

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera?

 

Colectiile OXETTE cuprind bijuterii din argint 925, ceasuri si accesorii care sunt atent concepute pentru a aduce un echilibru intre tendintele modei mondiale de astazi si arta. Echipa creativa  OXETTE isi concentreaza eforturile pe crearea de piese care arata si dau o stare de bine celui care le poarta si care emana stilul de viata al clientului printr-o imbinare fastuoasa a designului, inovatiei si a farmecului.

 

Care sunt clientii companiei?

 

Brandul Oxette a fost creat pentru femeia si barbatul moderni, independenti, care iubesc moda si care o folosesc pentru a-si exprima propria personalitate si propriul statut social, intr-o comunitate globala. Ca si categorie de varsta se adreseaza celor cuprinsi intre 25-45 ani, dar nu numai.

 

Avem campanii de fidelizare bine stabilite, fiecare client care achizitioneaza de la noi intra in baza noastra de date, cu acordul acestuia bineinteles. La achizitii de peste o anumita suma acestia primesc un card cu discount in reteaua Oxette si niste puncte de loialitate pe care le pot folosi ulterior la achizitia de produse Oxette.

 

Ce proiecte are in desfasurare?

 

Tocmai ce am lansat site-ul pe Romania si suntem in plin proces de promovare al acestuia. www.ro.oxetteofficial.com.

 

Cariere

 

Cine doreste sa ni se alature poate face acest lucru trimitand CV-ul pe adresa info.oxette@oxette.ro, pe facebook sau lasand CV-ul in una din locatiile Oxette.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24