Articole
18-03-2014

Stiai ca poti lucra intr-un singur document impreuna cu membrii unui grup, ca poti vedea cine ti-a vizualizat profilul, ca poti salva albume intregi cu un singur click si toate acestea in Facebook? Desi majoritatea folosim Facebook pentru a ne posta preferintele, aceasta retea de socializare este o unealta foarte eficienta in marketing, pentru cresterea imaginii de brand, dar si pentru realizarea unei sedinte de brainstorming.

Ca sa lucrezi intr-un singur document, impreuna cu alti membri ai unui grup, cand esti pe pagina grupului respectiv trebuie doar sa apesi butonul File, apoi Create doc. Astfel, vei crea un document la care vor avea acces toti membrii grupului si pe care il poate completa oricare dintre ei. Astfel, poti transforma intr-un suport pentru o sedinta de brainstorming. Dupa salvare, documentul va aparea ca un nou status in grup si va putea fi completat din Edit. Ca sa revezi variantele anterioare, apasa butonul Recent Changes.

Pentru organizarea si identificarea unor strategii de marketing, faptul ca poti vedea cine a vizualizat profilul unei adrese de Facebook te poate ajuta sa strangi date despre profilul potentialului client. Poti afla cine ti-a vizitat profilul in ultimele zile apasand tasta F5 cand esti in pagina de Faceboo si, cei care apar in caseta Friends, din dreapta, sunt cei ce au accesat profilul tau (sau al firmei tale) in ultimele zile, conform site-ului Science 2.0.

Daca vrei sa blochezi accesul unor persoane, trebuie doar sa intri in Privacy Settings, la comanda Blocked People and Apps. Introdu acolo numele adreselor si aplicatiilor virtuale pe care nu vrei sa le mai vezi pe wall-ul din Facebook.

Pentru a salva toate pozele tale sau ale prietenilor pe calculator, intra pe www.facebook2zip.com. Din contul tau de Facebook, acceseaza aplicatia facebook2zip si scrie numele albumului de poze pe care il vrei salvat pe calculator. Apasa Download si vei avea pe desktop o arhiva cu toate pozele din acel album.

Pentru ca adesea numele link-urilor nu sunt atractive, le poti edita atunci cand vrei sa le postezi pe profil. Dupa selectarea Copy-Paste a link-ului dorit in caseta de status, pune cursorul mouse-ului pe caseta link-ului, unde apar numele si descrierea acestuia, apoi editeaza continutul.

Foto: woman.com.au

Autoare: Alina Burlacu
Redactor-sef Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24