Articole
03-07-2014

Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei a inmanat trofeele open-ului caritabil “Tennis for People”, in cadrul unei ceremonii de premiere desfasurate sambata, 28 iunie, la Stejarii Country Club.

 

Turneul a atras 32 de jucatori amatori din randul managerilor de top si personalitati, incluzand partide de simplu si de dublu mixt.

 

In cadrul evenimentului, Andrei Pavel si Vlad Dancu au jucat meciul demonstrativ in beneficiul Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

 

“Tennis for People” se afla la cea de-a treia editie si are scopul de a strange fonduri vitale pentru copiii aflati in situatii de viata dificile, sprijiniti la Centrul Comunitar Generatii. Deschis in urma cu sase ani,“Generatii”ofera zilnic copiilor o masa calda, servicii de tip after-school, activitati creative, consiliere psihologica si o tabara de vara.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei multumeste partenerului evenimentului – Stejarii Country Club, sponsorilor “Tennis for People”, editia 2014: Dynamic Parcel Distribution, Today Advertising, precum si sponsorilor Centrului Generatii: KPMG, RBS Bank, Carrefour, donatorilor si partenerilor media: Amcham Romania, www.femeiinafaceri.ro, www.nineoclock.ro, www.tenisdecamp.ro si www.treizecizero.ro .

 

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei este o organizatie neguvernamentala infiintata in 1990 de Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei cu sprijinul tatalui sau, Majestatea Sa Regele Mihai I. De-a lungul celor 24 de ani de activitate, Fundatia a dezvoltat numeroase proiecte durabile in domeniul educatiei, dezvoltarii comunitatii, societatii civile si culturii, initiative ce si-au adus contributia la reinnoirea spirituala si sociala a Romaniei.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24