Articole
01-12-2014

Va prezentam Oftalmestet, o companie condusa de Dr. Speranta Schmitzer.

Oftalmestet
a fost infiintata in 2004. La inceput Dr. Speranta Schmitzer a efectuat consultatii si operatii oftalmologice in spatii inchiriate. In 2010 a fost inaugurata Clinica Oftalmestet care, desi mica (300 mp), este considerata in acest moment a fi una din cele mai elegante si bine dotate clinici oftalmologice din tara.

 

Este o clinica dedicata in totalitate pacientilor, confortului si sigurantei acestora. Clinica este construita prin consolidarea si supraetajarea vechiului imobil care a apartinut familiei Schmitzer inca din 1894, situat pe una din cele mai vechi strazi ale Bucurestiului, fostul “Pod al Beilicului”, actuala “Calea Serban Voda”. In aceasta casa s-a nascut si a trait Profesor Doctor Gheorghe Schmitzer, cel care a infiintat in 1948 Clinica de Radiologie din spitalul Coltea, care a format numeroase generatii de radiologi si care, initial, a vrut sa se faca oftalmolog. In memoria sa au fost infiintate Clinica Oftalmestet si Fundatia Dr. Schmitzer si s-a pastrat la parter arhitectura vechii case de la sfarsitul secolului 19.

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera?

 

Doctor in Medicina, Sef de Lucrari la Universitatea de Medicinasi Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Speranta Schmitzer conduce departamentul de chirurgie estetica si reconstructie orbito-palpebrala din cadrul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti. Presedinta “Societatii Romane de Chirurgie Oculoplastica”, dr. Schmitzer este primul medic din Romania care a obtinut din partea Ministerului Sanatatii supraspecializarea pentru chirurgia oftalmologica plastica si reconstructiva (oculoplastica) si singurul care a efectuat peste 5000 de astfel de operatii.

 

Cu o experienta de aproape 30 de ani a dr. Speranta Schmitzer (peste 21000 operatii), folosind tehnici si echipamente de ultima ora, cu o echipa de medici de exceptie, Oftalmestet pune accent in mod deosebit pe confortul si siguranta pacientilor. Fiecare pacient beneficiaza de tratament medical personalizat. Operatia de cataracta, de exemplu, este individualizata, pacientii primind cristalinul personalizat care se potriveste cel mai bine patologiei individuale a fiecaruia. Pacientii au de asemenea posibilitatea de a alege muzica preferata ca fundal sonor in timpul interventiei chirurgicale.

 

Oftalmestet este prima clinica din Romania care a introdus pentru operatia de cataracta implanturile producatorului german Oculentis, cele mai inovatoare si printre cele mai performante cristaline din lume, care ofera cea mai extinsa gama de dioptrii si cele mai multe posibilitati de personalizare pentru fiecare pacient in parte. Instrumentarul pentru operatii este de unica folosinta si este de asemenea individualizat pentru fiecare pacient.

 

Clinica Oftalmestet ofera toata gama de consultatii oftalmologice, investigatii si explorari functionale precum si peste 20 de tipuri de interventii chirurgicale oftalmologice si oculoplastice cu echipamente de ultima generatie, in ambulator, cu anestezie locala sau generala, precum si injectii cu toxina botulinica si acid hialuronic.

 

Care sunt clientii companiei?

 

Clinica se adreseaza tuturor pacientilor cu nevoi oftalmologice. Desi este o clinica de lux, ea se adreseaza si pacientilor fara posibilitati materiale. Avand contract cu casa de asigurari, Oftalmestet ofera servicii gratuite celor care au trimitere de la medicul de familie.

 

Ce proiecte are in desfasurare?

 

In momentul de fata Clinica Oftalmestet desfasoara in colaborare cu Fundatia Dr. Schmitzer actiuni de depistare si tratare a afectiunilor oftalmologice in mediul rural, avand peste 4000 de pacienti consultati gratuit, oferind, de asemenea gratuit, peste 1800 perechi de ochelari. Este in curs de amenajare prima clinica oftalmologica mobila, dotata cu echipamentele celor mai performante cabinete de specialitate.

 

Testimoniale

 

Printre pacientii clinicii se numara fosti sef de stat, artisti, cunoscuti oameni de afaceri. Oftalmestet are parteneriate cu lantul de farmacii HelpNet, cu Sanador, Medoc, Uniunea Nationala a Artistilor din Romania s.a.

 

Certificari

 

Clinica este certificata ISO 9001.

 

***

Nume companie: Oftalmestet

 

Domeniu de activitate: Servicii medicale oftalmologice

 

Owner: Speranta & Gheorghe Schmitzer

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24