Articole
22-05-2018


Un singur lucru e cert atunci cand vine vorba despre parenting: nici un copil nu vine pe lume cu un manual de utilizare standard. Toti sunt diferiti, au comportamente si personalitati diverse, au nevoi diferite, insa toti copiii au nevoie de iubire neconditionata, atentie, dedicare si educatie.

 

 

Speakeri precum Domnica Petrovai, Monica Reu, Nicolle Stanese, Nadia Tataru, Alexandra Gorea sau Ramona Vecean sustin workshopuri interactive despre:

  • Cum sa cresti un copil cu incredere in sine
  • Cum sa folosesti jocurile in dezvoltarea copilului tau
  • ​​Bullying - cum sa il previi si combati
  • Contributia femeii la un cuplu si o familie constienta
  • Imbinarea rolului de mama cu cel de antreprenor
  • Siguranta copiilor in masina
 

Constientizarea – primul pas spre o familie echilibrata

Domnica Petrovai are o experienta de peste 20 de ani in consilierea si psihoterapia familiei, dar  si terapia cuplului. Considera ca cele mai des intalnite probleme de pana acum sunt in stransa legatura „cu vulnerabilitatile inca neconstientizate din relatiile anterioare, relatia cu parintii, fratii sau relatii romantice.” Neincrederea, teama de abandon si respingerea, privarea de afectiune, sacrificiul, dependenta, narcisismul si perfectionismul sunt cele mai frecvente in cultura noastra.

 

Marea majoritate a adultilor sunt inca departe de a-si intelege nevoile emotionale sanatoase, de baza. Acesta este motivul pentru care la The Woman Parenting Workshops, Domnica discuta despre contributia femeii la un cuplu si o familie constienta.

 

Practica aprecierea, renunta la lauda

Toti parintii isi doresc sa creasca copii cu incredere de sine ridicata. Dar cum se poate realiza acest lucru? Atunci cand aprecierea devine o parte importanta din cultura familiei toata lumea are de castigat. Este esential pentru copii sa fie apreciati, nu in sensul de lauda, ci suficient ca acestia sa stie ca parintii apreciaza efortul depus, nu doar rezultatul obtinut.

Monica Reu, Presedinte si fondator al Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta, sustine la evenimentul de joi workshopul despre modalitatile prin care se pot creste copii cu incredere si stima de sine ridicata.

Networking si relaxare

The Woman Parenting Workshops se desfasoara la Hotel Platinia din Cluj-Napoca in 24 mai si cuprinde o zona expozitionala cu numeroase oportunitati de business, produse atractive si activitati captivante, dar si un mediu intim si relaxant care sa faciliteze networkingul parintilor dornici de o implicare activa si constanta  in cresterea copiilor.

Ultimele inscrieri la eveniment se pot face pe site-ul oficial: www.thewoman.ro/parenting


Companiile care sustin dezvoltarea educatiei in Romania precum si acest eveniment sunt:

Silver Partner:  Aegon, Oriflame

Partners: NIVEA, Hotel Platinia, Nola, Petit Bebe, BestKids, fistiq – the beauty salon, Find the nanny, Mobila moll, Bunny Boo

Exhibitor: Thermomix Romania

Supported By:  Mediadome, PMA Invest, Catrice Cosmetics, Norda Shop

Wine Partner: Casa de vinuri Cotnari

Official Car: Autoworld

Print Partner: Mindshop

Food Partner: Subway

Flowers By: Gradina cu lalele

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24