Articole
11-03-2013

Ivatherm, singura companie romaneasca producatoare de dermatocosmetice cu apa termala Herculane, lanseaza noul magazin online. Mai mult decat e-commerce, el devine solutia la indemana pentru nevoile pielii. Magazinul online Ivatherm ofera functionalitati multiple, plasarea rapida a comenzii si promotii atragatoare, adaptate continuu preferintelor consumatorilor si momentelor speciale din viata acestora.

 

Femeile moderne de astazi imbina cariera cu viata de familie, sunt ambitioase si active social. Din acest motiv, sunt intr-o permanenta lupta cu timpul.  Pentru ele, Ivatherm lanseaza  magazinul online care le va aduce mai aproape si mai repede dermatocosmetice performante pentru pastrarea sanatatii pielii », spune Rucsandra Hurezeanu, fondatoarea si Directorul General Ivatherm.

 

Produsele Ivatherm sunt concepute si fabricate in Franta, tara cu cea mai mare expertiza in industria cosmetica. Sunt formule originale ce contin apa termala Herculane si ingrediente active inovante, reprezentand ultimele descoperiri stiintifice in cosmetologie. Ivatherm aduce solutii corective complete fiecarui tip de piele, ajutand-o sa-si regaseasca durabil functionarea originala si echilibrul fiziologic.

 

Magazinul online Ivatherm vine cu noi functionalitati, un design creat de Foxall Studio/Londra, multiple oferte speciale, transport gratuit pentru comenzile mai mari de 200 Ron, testare gratuita prin alegerea a 5 esantioane pe comanda, livrare „door-to-door” in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii.

 

Statisticile arata ca 34% dintre romani cumpara online cosmetice/parfumuri, iar comertul electronic a cunoscut in 2012 o crestere de 38% fata de 2011.  Se creeaza o piata pe care niciun producator nu o mai poate ignora. Asistam la schimbarea comportamentului consumatorilor care sunt  pro-activi, avizi de informatii si servicii livrate in timp real si aleg sa fie la un click distanta de produsul dorit. Prin adoptarea acestui canal de distributie, Ivatherm se inscrie trendului ultimilor ani in care comertul electronic a cunoscut cea mai rapida expansiune din domeniul de business romanesc.

 

 

 

 

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24