Articole
03-03-2014

Informatiile financiare despre potentialii clienti sau furnizori, precum si datele lor de identificare si contactele acestora pot fi verificate de oamenii de vanzari, in doar cateva minute, prin noile servicii Date Firme si Selectie Firme, oferite de RisCo-Verificare Firme Online. Cu ajutorul acestor noi servicii, firmele pot identifica si alege eficient, sigur si rapid partenerii de afaceri si pot realiza selectii de firme in functie de criteriile indicate: CAEN, judet, situatie financiara, etc. Datele pot fi prelucrate si salvate in aplicatie, sau pot fi exportate. Pentru fiecare firma se pot face adnotari.

De asemenea, prin RisCo-Verificare Firme Online, sectiunea Topuri Firme permite companiilor sa realizeze topuri ordonate descrescator dupa cifra de afaceri sau dupa profitul net, iar numarul de firme in top este predefinit. Topurile contin comparatii intre datele financiare ale firmelor vizate, pentru dezvoltarea unor viitoare colaborari, precum si cu media, pe sectorul din care fac parte respectivele firme.

Prin serviciul de Competitie zonala se poate determina competitia geografica pentru un anumit sector de activitate, in functie de codul CAEN. Firmele din sectorul respectiv sunt afisate pe harta, cu denumirea si cifra lor de afaceri.

Extrem de important, cu ajutorul Simulatorului de vanzari, startup-urile sau companiile care doresc sa se extinda in alte orase pot estima rentabilitatea proiectului.

Fiecare firma isi poate administra gratuit propria pagina de prezentare, actualizandu-si permanent informatiile pentru a atrage in acest mod parteneri care doresc sa dezvolte relatii comerciale cu aceasta.

„Dezvoltarea noilor servicii vine ca urmare a solicitarilor primite de la clientii nostri care isi doresc sa afle cat mai rapid si structurat informatii despre partenerii potentiali de afaceri si industria in care activeaza”, a declarat Dragos Cabat, Managing Partner RisCo.

RisCo este cel mai performant sistem de verificare online a firmelor din Romania, oferind in maxim 1 minut toate informatiile financiare, juridice si de disciplina a platilor despre companiile din tara. Astfel, RisCo are un rol extrem de important in evitarea legaturilor de afaceri cu firme care au o situatie financiara fragila sau un management mai putin performant.

Rapoartele RisCo pot fi accesate la adresa www.risco.ro de catre orice persoana fizica sau juridica, fara a fi necesara crearea unui cont de client.

Foto: aecindustrymarketing.com

Autoare: Alina Burlacu
Redactor-sef Femei de Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24