Articole
19-06-2012

Scrisa intr-o maniera directa, Networking – Ghid de supravietuire pentru profesionisti / Cum sa ai succes prin retele de contacte ofera in paginile sale cateva povestiri reale despre impactul pe care networking-ul l-a avut asupra carierei si vietii catorva persoane participante la trainingurile lui Filipe Carrera. 31 de povestitori din 18 tari (dintre care 2 chiar din Romania), din medii diferite, avand culturi diferite, demonstreaza expansiunea retelelor in zilele noastre.


Ce este networking-ul? Necesitate sau trend?

 

O definitie “la rece” spune ca networking-ul este intalnirea unor persoane necunoscute intr-un context social sau legat de afaceri. Filipe Carrera spune ca networkingul este o metoda normala de a interactiona si de a gasi parteneri de afaceri in intreaga lume. Nu este manipulare, nu este trafic de influenta. Este pur si simplu sprijinul pe care-l primiti de la cineva dispus sa vi-l ofere fara a astepta vreo recompensa de la dvs.


Aflati:

  • Pe ce principii se bazeaza networking-ul
  • Importanta precizarii telurilor care va anima
  • Care sunt miturile networking-ului
  • Networking = doar persoane de contact si “pile”?
  • Cum sa utilizati creierul altuia
  • Despre referintele care vand
  • Cum sa detii o baza de date de 5 stele.


Filipe Carrera – exemplu viu pentru networking-ul care functioneaza sau de ce ar trebui sa aveti aceasta carte

"Cum crezi ca un trainer care vine dintr-o tara mica precum Portugalia si care detine o companie mica de consultanta ar fi putut sustine traininguri in 40 de tari de pe patru continente? Practic, activitatea mea se aseamana cu cea a unei multinationale si numai datorita networkingului", spune Filipe Carrera.

 

Pentru ca, da, Filipe Carrera a ajuns la concluzia ca cele mai multe afaceri si oportunitati de lucru apar ca rezultat al unui networking inteligent. A conceput un program de training in networking pe care l-a livrat la peste 4000 de persoane din peste 20 de tari, din Portugalia pana in Mongolia. Dupa acest training multi oameni i-au scris pentru a-i multumi. Viata lor profesionala si personala capatase deja un nou suflu. Acum reteaua sa personala numara peste 2000 de persoane din intreaga lume. 100 sunt din Romania!

 

Iata, deci, ce a insemnat un networking perfect pentru Filipe Carrera: de la 0 traininguri in afara tarii la peste 40 de tari “abonate” la stiinta sa de a construi retele de contact. Actualmente Filipe Carrera este speaker international, trainer, coach si consultant. Detine un master in Business Administration si este specializat in economie, e-business, e-learning si marketing.

 

In 2008, a primit distinctia de cel mai bun trainer din lume la congresul mondial al organizatiei Junior Chamber International. Este responsabil cu dezvoltarea oportunitatilor de training ale organizatiei in Europa.

 

Este autorul cartii Marketingul Digital in era web 2.0, care la numai 2 luni de la aparitie se situeaza in Top 10 al celor mai bine vandute carti de management din Portugalia. Un real succes caruia i se adauga acum Networking – Ghid de supravietuire pentru profesionisti / Cum sa ai succes prin retele de contacte.

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24