Articole
01-04-2015

 Va prezentam Natural Paris, o companie din domeniul cosmeticii BIO, condusa de Madalina Ulmeanu, General Manager.

 

Natural Paris a fost infiintata in 2006 si este pionier in domeniul cosmeticii BIO certificate pe piata romaneasca. Se ocupa cu comercializarea exclusiva de cosmetice BIO, make-up BIO, uleiuri esentiale BIO, dar si cu distributia acestora la nivel national. Brandurile BIO pe care le-au adus in Romania, precum Florame si Couleur Caramel, sunt prezente nu numai in Franta, ci in cateva zeci de tari de pe mai multe continente.

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera?

Natural Paris ofera o gama foarte larga de produse realizate prin procedee si cu materii prime riguros selectionate si certificate de catre organisme oficiale (vezi ECOCERT SAS Franta).

Sunt distribuitori pe Romania pentru brandurile FLORAME (producator de cosmetice BIO pe baza de uleiuri esentiale si pionier in fabricarea uleiurilor esentiale 100% pure, cu o traditie si un savoir-faire in FRANTA de peste 20 de ani) si COULEUR CARAMEL (brand inovator care propune produse si formule noi in culori fabuloase realizate din pigmenti de plante).

 

Care sunt clientii companiei?

Consumul de frumusete BIO este inca o piata de nisa in Romania. Profilul clientelor Natural Paris: doamne peste 30 de ani, cu studii superioare, cu venituri medii catre mari,  preocupate de frumusete si sanatate, la curent cu tot ce se intampla in industria de beauty, care calatoresc si investesc in produse de calitate.

 

Certificari

ECOCERT, QUALITE FRANCE, AGRICULTURE BIOLOGIGUE, FAIR TRADE, IMPRIM’ VERT, etc.

Cariere

Cei care isi doresc sa faca parte din echipa Natural Paris, pot scrie un e-mail la adresa office@natural-paris.com.

 

***

Nume companie: SC NATURAL PARIS SRL

 

Domeniu de activitate: Retail si distributie

 

Owner si General Manager: Madalina Ulmeanu

 

http://www.naturalparis.ro/

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24