Articole
08-10-2015

S-au deschis inscrierile pentru cea de-a cincea editie de cursuri, sesiuni si workshops de PR menite sa dezvaluie adevaratele resurse, relatii, drumuri si informatii din industria de comunicare romaneasca.

 

PR 3.0, Business PR, Fashion PR advanced, New Luxury PR, PR pentru marci personale si Stil de marca personala compun colectia de cursuri din aceasta toamna.

 

Timp de sapte saptamani, NAKED PR si echipa sa de profesori impartasesc toate fortele si vulnerabilitatile unei industrii de PR romanesti reale, dau acces la relatii puternice si la povesti de succes posibile.  

 

In afara de cursurile clasice, din scolile de profil, profesionistii de PR au nevoie de energia reala, fara ascunzisuri (fara  PR) a industriei, iar intalnirile cu profesorii si invitatii lor sunt valorile adaugate ale syllabus-urilor NAKED PR.

 

„Acum 2 ani, puneam pe hartie (colorata, bineinteles:) ideea unui proiect care sa vorbeasca despre PR-ul milenist intr-o noua paradigma, sa dezvaluie adevaruri si sa creeze viziuni "uau" pentru generatia noastra. Cautam solutii diferite, alte scaune, alte povesti. Planuiam creativ. Am planuit bine si am realizat multe!”, spune Raluca Cristea, fondatoare NAKED PR.

 

„15 profesori exceptionali, 424 de “studenti”, 86 de invitati, 497 ore de curs impreuna. Infuzie reala de know-how și oportunitati profesionale, 424 de povești și intalniri frumoase, rasete multe și emotie, emotie cat cuprinde. Asa descriem doi ani de activitate NAKED PR. Si nu ne oprim aici, avem o multime de planuri pentru toamna aceasta”, spune Adelina Bortan, fondatoare NAKED PR.

 

Noemi Meilman si Vicki Nicola (Fashion PR), Mirela Bucovicean (Business PR), Victor Kapra (PR 3.0), Maurice Munteanu (Stil de marca personala) si Mihai Zarug (New Luxury PR) formeaza echipa profesorilor NAKED din acest sezon.

 

Detalii despre agenda workshopurilor si inregistrare sunt disponibile pe site-ul NAKED PR (www.nakedpr.ro). 

 

Despre NAKED PR

NAKED PR este un proiect educational dedicat tuturor celor in cautare de upgrade si newins, fie ca sunt profesionisti, aspiranti, angajatori sau pasionati de PR. In cele patru editii desfasurate pana acum, au absolvit  424 de cursanti.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24