Articole
26-04-2013

Motor AG, dealer BMW si MINI, este cel mai puternic centru auto premium din provincie. Cu o politica stricta in ceea ce priveste grija pentru clienti, Motor AG a fost in mod constant in topul preferintelor acestora, fiind dealerul BMW cu cea mai mare rata de satisfactie a clientilor in anul 2012.

 

Compania Motor AG a fost infiintata in 2004, avand ca unic obiect de activitate comercializarea BMW. In noiembrie 2008 a fost deschis in Pitesti Centrul Integrat BMW, ce include un showroom auto, un service mixt (mecanica, tinichigerie, vopsitorie), spatiu pentru prezentarea si comercializarea pieselor de schimb si a accesoriilor originale BMW, precum si o zona dedicata automobilelor rulate.

 

In anul 2009 - anul care a marcat cea mai importanta scadere din piata auto din ultimul deceniu - Motor AG a inregistrat o crestere semnificativa, reafirmandu-si pozitia de top intre dealerii BMW din Romania, si nu numai.

 

In 2011, Motor AG devine dealer autorizat al marcii MINI, fiind astfel al doilea reprezentant al acestui brand din Romania. Odata cu statutul de dealer MINI, Motor AG deschide si showroom-ul MINI Pitesti, un showroom modern si aliniat la identitatea brandului.

 

Succesul Motor AG este construit pornind de la valori precum pasiunea, bucuria, dedicarea si entuziasmul. Pentru ca marca BMW este destinata in special persoanelor care pun pret pe individualitate si care-si doresc sa imbine puterea cu eleganta, echipa Motor AG furnizeaza intotdeauna clientilor sai servicii de o calitate exceptionala. 

 

Scopul companiei Motor AG este de a construi relatii de lunga durata si de a oferi, in orice moment, servicii prietenoase si expertiza in ceea ce priveste comercializarea de autoturisme BMW noi si rulate, consiliere post-vanzare si accesorii originale BMW.

 

Prin indeplinirea obiectivelor cantitative si calitative asumate, Motor AG Pitesti dovedeste ca perioada economica dificila pe care o traversam nu trebuie sub nicio forma sa submineze spiritul antreprenorial. O companie cu viziune trebuie sa preia initiativa si sa ia decizii indraznete - iata o parte din filosofia companiei BMW AG, imbratisata cu consecventa de catre Motor AG, in calitatea sa de dealer autorizat al acestei marci. Planurile de viitor ale Motor AG Pitesti includ proiecte importante pentru dezvoltarea dealership-ului si se bazeaza pe o echipa tanara, dinamica si profesionista.


Motor AG
face parte dintr-un grup de companii ce activeaza in piata auto premium. Motor AG Group reuneste sub aceeasi umbrela o gama extinsa de marci high-end - BMW, MINI, Jaguar, Land Rover, Range Rover - ce se adreseaza unui public tinta extrem de pretentios, foarte dinamic, bine informat, dar mai ales selectiv.


De asemenea, Motor AG Group se afla intr-un proces continuu de dezvoltare si maturizare, iar aspiratia acestuia este ca pe termen mediu sa devina „lovemark” pentru consumatorul roman preocupat de o calitate incontestabila atat a produselor, cat si a serviciilor.


www.bmw-motorag.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24