Articole
01-09-2014

Va prezentam MMM Consulting, o companie condusa de Madi Radulescu.
 

MMM Consulting este una dintre companiile de top pe piata de training si consultanta din Romania, incepand cu anul 2003. Am dezvoltat programe in Romania si in alte 9 piete cu creativitate si pasiune, reimprospatand si imbunatatind abordarile si solutiile noastre. MMM Consulting este partener Persona Global Inc. USA din 2008, acoperind piata din Romania si coordonand business-ul din Europa Centrala si de Est. In 2013 am primit recunoasterea Investors in People Bronze.

 

La aproape 12 ani de la infiintare, venim catre fiecare dintre cei ce aleg sa lucreze alaturi de noi cu credinta ca invatarea este cea care va conduce lumea catre ceva mai bun. Credem in invatare, credem in capacitatea oamenilor de a se dezvolta si de a deveni mai buni. Si ceea ce am invatat sa facem, rafinand an de an prin proiectele noastre care au evoluat la randul lor, sunt “arhitecturi de invatare”. Noi le numim “Arhitecturi de invatare” pentru ca stim ca frumusetea constructiei va crea celui prins in procesul invatarii emotia, durabila, ca este intr-un loc bun, armonios, echilibrat.

 

Ce inseamna “arhitectura de invatare”? Ne adresam in egala masura celui pe care il intalnim in sala de workshop, de training, in coaching sau in procesele de dezvoltare de competente, dar si companiei. Cum facem asta? Proiectand fiecare proces de invatare in asa fel incat sa poata avea un rezultat identificabil in munca participantului.

 

Care sunt produsele sau serviciile pe care le ofera?

 

Workshopurile MMM Consulting

Un set de bune practici va reiesi cu siguranta la iveala in fiecare dintre trainingurile si workshopurile noastre, indiferent cat de generica va fi tema abordata.

Unul dintre motive este acela ca, oricat de generala sau de specifica este tematica, fiecare dintre cei cu care lucram, trebuie sa stie cum sa integreze rodul zilelor de formare in munca lor, trebuie sa poata sa faca acest lucru avand la indemana instrumente simple si pragmatice si trebuie sa fie, la finalul trainingului, motivati sa isi schimbe, ajusteze sau imbunateasca rutinele de lucru si sa devina mai productivi. Si in final, mai multumit de munca sa si de rezultatele pe care le poate obtine.

 

Despre trainingurile deschise in MMM Consulting

Setul de teme pe care le abordam in trainingurile open au mai multe scopuri. In primul rand dorim sa aducem in piata teme de mare actualitate, “in ritm cu vremurile”, adresate atat generatiilor de manageri la maturitatea carierei lor, dar si Generatiei Y.

De la cum facem fata stresului pana la a avea impact in organizatia ta prin felul in care sustii puncte de vedere, dezvolti oamenii sau te dezvolti pe tine insusti, trainingurile in sistem deschis sunt o oportunitate de dezvoltare personala sau profesionala punctuala in companiile client.

 

Despre diagnozele MMM Consulting – Persona Global

Indiferent cat de creativi si de aproape de client am fi, o diagnoza este foarte important sa fie riguroasa si sa se bazeze pe metodologii testate si validate. De aceea, in 2008 am decis sa devenim partenerul licentiat pentru Romania al Persona Global Inc., unul dintre lidearii modiali in dezvoltarea de instrumente de diagnoza, prezent in 72 tari pe mapamond.

In abordarea noastra de “arhitectura de invatare” am putut astfel porni de la un tablou al contextului organizational foarte bine conturat si inteles si am putut oferi fecarui participant in parte o imagine foarte riguroasa a ceea ce “este” in prezent si ce ar putea “deveni” prin invatare si dezvoltare personala.

Cat de aproape este echipa de nivelul sau de maturitate, cat de bine este pregatita organizatia pentru schimbare, care este gradul de aliniere verticala si orizontala in insusirea obiectivelor strategice, cat de performanti sunt managerii si liderii companiei: ne putem da seama de toate acestea prin metodologiile de diagnoza si dezvoltare cu care lucram.

 

Despre coaching in MMM Consulting

In MMM integram procesele de coaching in programe de dezvoltare manageriala complexa sau, la cerere, oferim Coaching Executiv, lucrand cu manageri si leaderi care vor sa devina mai bine anocorati, mai increzatori, productivi sau mai multumiti si fericiti cu munca si, in consecinta, cu viata lor.

Privim cu multa seriozitate si responsabilitate procesele de coaching si de aceea ne-am pregatit si lucram la standardele ICF, respectand Codul de etica al ICF si cerintele de practica si pregatire profesionala.

 

Care sunt clientii companiei?

Avem clienti din toate domeniile si industriile. De la companii mari, multinationale, la companii nationale sau mai mici, pana la persoane care cauta in mod individual sa isi dezvolte diferite abilitati. Am acoperit aproape toate industrile si in mod deosebit am lucrat in banci, energie, companii farmaceutice, industria auto, IT&C, agricultura, retail, etc.

 

Testimoniale

Avem multe testimoniale si recomandari. Ne mandrim cu aprecierile pe care ni le ofera clientiisi cu recunoasterea lor si asta pentru ca lucram cu pasiune si dedicare in fiecare proiect. Dincolo de cuvinte, ne mandrim cu faptul ca ne cheama in fiecare an sa facem proiecte impreuna si asta este, pentru noi, cea mai pretioasa forma de recunoastere. Iatasi cateva dintre aprecierile primite:

 

“In primul rand trebuie sa va spun  ca mi-a facut placere sa va cunosc si sa lucram impreuna si e aproape incredibil ca doar in cateva zile am ajuns sa interactionam asa de bine si sa ne apropiem si asta numai datorita MMM Consulting care a reusit sa ne aduca la un loc si sa ne invete sa fim o echipa. Multumim MMM Consulting” - Participant din cadul unui proiect de team work.

 

“Daca mi-am atins obiectivele? Cu siguranta le-am si depasit. Pana sa vin la acest curs vedeam trainingul, predarea ca pe o expunere, o prezentare cu multa teorie si studiu individual. Acum totul s-a schimbat. Am inteles ca de fapt, presupune multa interactiune cu sala, exercitii in sala si voie buna, nu in ultimul rand. A fost o experienta extraordinara, am intalnit oameni minunati care mi-ai impartasit din experienta lor si m-au ajutat sa ma desprind din mentatlitatea usor prafuita cu care vedeam procesul de invatare. ” - Participant la cursul Training of Trainers.

 

“MMM Consulting a stiut intotdeuna sa vina in intampinarea noastra cu stabilirea clara si la obiect a nevoilor de training, traininguri usor de inteles si de asimilat, si, nu in ultimul rand, elegante si speciale prin prezenta deosebita a echipei de traineri.” - Director General la compania in care a fost derulat un proiect amplu de consultantasi training pentru abilitati manageriale si de vanzari.

 

“Intregul program a fost extraordinar de valoros. Nu doar pentru a asimila noi cunostinte, ci si pentru a fi cu totii mai pregatiti pentru noile roluri si responsabilitati si pentru a intari acel “mindset” de lideri care genereaza succes in organizatie. - Directorul companiei unde am derulat un program international cu participanti din 6 tari.

 

Nume companie: MMM Consulting International SRL

 

Domeniu de activitate: Activitati de consultanta pentru afaceri si management

 

Manager: Madi Radulescu

 

www.mmmconsulting.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24