Articole
22-09-2013

Nicoleta Magargiu a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice si detine un master in Management si Comunicare in Afaceri. Este preocupata de o viata sanatoasa si a infiintat, impreuna cu partenerul sau, CASA JAD, un brand care ofera tratamente cu pietre de jad si un stil de viata armonios.

 

Femei in Afaceri: Care este povestea afacerii tale si cum a inceput totul?
 

Nicoleta Magargiu: Business-ul meu este unul unic in Romania. CASA JAD este singurul centru de health&wellness din tara bazat in exclusivitate pe aparatura de masaj automatizata cu pietre de jad incalzite. CASA JAD este o oaza de liniste unde oferim servicii de masaj terapeutic si de relaxare, dar si vindem aparatura aceasta cu care facem terapia. Este un concept unic care presupune o investitie de timp si creativitate permanenta pentru promovarea business-ului si a ideii de masaj altfel. Realitatea este ca, pentru a ne promova, a trebuit sa luptam impotriva unor idei adanc inradacinate in mintea consumatorului roman si anume ca masajul poate fi realizat doar de mana umana si ca la masaj, trebuie in mod automat sa dai hainele jos. Ei bine, la noi e altfel si e mai comod pentru iubitorul de masaj: 1. masajul este automatizat, nu te atinge nici o manuta de om si 2. Masajul nu necesita indepartarea hainelor, ceea ce inseamna un confort sporit, mai ales pentru persoanele extrem de ocupate.

Cum a inceput totul? In cazul nostru, o idee in urma unei discutii cu un prieten belgian, intr-un moment delicat al vietii noastre – a mea si a sotului meu – de antreprenori. A fost o idee care mi-a schimbat viata in bine si care mi-a modelat o noua personalitate, noi credinte despre sanatate, cum o obtii, medicina, despre interactiunea interumana, o noua perspectiva mult mai optimista asupra viitorului.
 

Femei in Afaceri: Daca nu ai banii necesari, dar ai ideea, de unde incepi?
 

Nicoleta Magargiu: A fost chiar cazul nostru. Nu am avut banii necesari de la inceput si am inceput sa imprumutam. Sotul meu a vandut o masina, am imprumutat bani de la parinti, o prietena, si ne-am asociat cu prietenul belgian. A fost o decizie inteleapta.
 

Femei in Afaceri: Ai avut un mentor sau un model pe care l-ai urmat? Ce te inspira in viata profesionala?
 

Nicoleta Magargiu: Da, am avut un mentor foarte aproape de mine, sotul meu, care face business intr-o forma sau alta inca de la 13 ani. De la el am invatat importanta de a nu consuma timp si energie discutand despre greselile pe care le-ai facut in trecut. Chiar daca trecutul inseamna acum 5 minute, am invatat ca intrebari precum: “De ce? Cum? Dar ce ai gandit? Cum ai putut sa spui asta?” nu-si au sensul, poti doar sa tragi o lectie dintr-o greseala a trecutului, dar mai mult nu. Asa ca de la el am invatat o lectie importanta: sa dau DELETE. Sa nu ma consum, sa nu culpabilizez, sa caut solutii pornind de la momentul prezent in care ma aflu.

Ca antreprenor, te gandesti permanent la business-ul tau. Am ajuns in punctul acesta datorita pasiunii pentru CASA JAD. Traiesc CASA JAD, respir CASA JAD, citesc pentru CASA JAD. Asta ma inspira: descoperirile pe care le-am facut datorita business-ului si dezvoltarea mea personala pe baza acestor descoperiri.
 

Femei in Afaceri: Daca te-ai afla din nou la inceput de drum, ce ai face diferit?
 

Nicoleta Magargiu: Daca m-as afla din nou la inceput de drum… sincer, nu as schimba nimic. A fost o evolutie atat de frumoasa si surprinzatoare incat ador fiecare secunda a parcursului nostru alaturi de CASA JAD!
 

Femei in Afaceri: Esti membra Femei in Afaceri, cum te-a ajutat organizatia si de ce este important sa faci parte din aceasta comunitate?
 

Nicoleta Magargiu: Membership-ul meu Femei in Afaceri a insemnat o poarta catre alti oameni. Cu unii oameni m-am imprietenit, altii m-au ajutat in business cu contacte, altii mi-au devenit clienti. E o modalitate de promovare foarte buna pentru ca la evenimentele organizate de Femei in Afaceri, ai in fata oameni dispusi sa te asculte. Pentru mine a contat foarte mult asta, dat fiind ca noi facem pionierat. Publicitatea clasica “atinge” oamenii in viteza vietii lor, nu sunt dispusi sa te asculte. La intalnirile FIA, oamenii te asculta. Pentru mine e foarte important acest aspect si recomand tuturor sa vina la evenimente FIA care au si un rol motivational. 


Afla care sunt beneficiile membershipului Femei in Afaceri si asculta testimonialele membrelor

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24