Articole
09-09-2014

In mediul profesional stim cat este de important sa ai un aspect fizic placut. Chiar daca ne place sau nu, grija fata de detalii este cea care face intotdeauna diferenta si actioneaza in unele situatii, ca o carte de vizita de necontestat.

Din cap pana in picioare suntem supusi rigorilor si analizei. Iar in ultima vreme, studiile au aratat ca aspectul danturii este un factor determinant al succesului profesional.

 

Fie ca mergem la un interviu de angajare, incepem activitatea intr-un nou colectiv sau dorim sa semnam un contract important cu un partener de afaceri, zambetul nostru ne poate ajuta mai mult decat ne inchipuim. Sau din contra...

 

Culoarea, forma si aliniamentul dintilor arata clar cat de mult are grija o persoana de starea sa de sanatate si cat este de responsabila sa-si rezolve anumite probleme medicale. Zambetul este si un indicator al deschiderii si al atitudinii pozitive, extrem de apreciata in business. Pana si gradul de prosperitate atins de o persoana poate fi asimilat unei danturi ingrijite, care denota sanatate.

 

Atata timp cat zambetul genereaza atatea asocieri in exterior, pozitive sau mai putin, este vital sa-i acordam importanta cuvenita, la fel cum o facem cu alegerea unui costum impecabil sau a unei coafuri care sa ne scoata in evidenta trasaturile.

 

O modalitate practica si confortabila de a corecta problemele zambetului sunt fatetele dentare, care au prins amploare in ultima vreme gratie timpului scurt necesar procedurii. In maximum 2 sedinte, poti sa ai zambetul mult visat!

 

Prin folosirea unui adeziv de cimentare, medicul stomatolog aplica fatetele pe suprafata frontala a dintelui, realizand astfel o dispunere optima a sa in raport cu ceilalti dinti frontali. Fatetele dentare reprezinta pentru dintii sanatosi o protectie pe termen lung impotriva cariilor.

Fiind realizate dintr-un portelan rezistent, pastreaza aspectul translucid al dintelui, ceea ce garanteaza ca in timp, dintii fatetati vor ramane stralucitori si albi.

 

Acest procedeu este recomandat pentru acoperirea dintilor sparti, fisurati sau ciobiti, pentru cei colorati inestetic sau decolorati sau patati, pentru alinierea dintilor cu anomalii de forma sau cei pozitionati necorespunzator.

 

Fatetele dentare se aplica doar pe dinti sanatosi! Daca exista probleme dentare serioase sau boli precum gingivita/parodontoza, se trateaza mai intai afectiunile si abia apoi se aplica fatetele de portelan.

 

In cazuri de probleme ortodontice cu un anumit grad de severitate, se recomanda purtarea aparatului dentar pentru atingerea rezultatelor dorite. Fatetele dentare pot fi atasate doar in cazul unor afectiuni ortodontice usoare.

 

Clinica Dental One realizeaza zilnic corectii si restaurari de zambete cu ajutorul fatetelor dentare. Aspectul natural si perfectiunea estetica sunt premise obtinute cu aportul celor mai buni medici specialisti si al tehnicienilor dentari de inalta clasa, care se asigura ca fiecare fateta isi indeplineste rolul functional si estetic. Totul pentru un zambet impecabil, care isi mentine frumusetea si sanatatea pe termen lung.

 

Autor: Dr. Remus Stratulat

Medic Specialist Estetica Dentara

Clinica Dental One

www.dentalonecenter.com

Telefon: 0725.481.941

Adresa: Strada Clucerului, Nr.82E, Sector 1, Bucuresti

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24