Articole
13-03-2014

Gabriela Matachescu, de profesie economist, a deschis in decembrie 2012 un magazin cu produse bio in piata Dorobanti, din Bucuresti, in care a adus 30 de furnizori locali si straini de legume, fructe, lactate, dar si detergenti si cosmetice bio, scrie Ziarul Financiar. In prezent, firma are inca un magazin deschis in Bucuresti si, in plus, ofera serviciu de cumparare online si livrare la domiciliu.

„Am pus bazele primului concept Bio (numit Biogood) acum mai bine de patru ani, impreuna cu doi prieteni, intr-o perioada in care, in Romania, conceptul bio era un pionierat. La BioCorner am plecat la drum singura, insa cu mult entuziasm si determinare pentru a reusi in aceasta idee in care cred cu tarie“, explica Gabriela Matachescu, absolventa ASE si care a lucrat peste 15 ani intr-o companie multinationala austriaca, unde a ocupat functiile de director financiar si project manager.

Pentru a putea deschide un magazin cu produse bio, antreprenoarea a trebuit sa obtina un certificat specializat.

„Avem in portofoliu cei mai importanţi furnizori de produse organice (fructe, legume, carne, semipreparate, ingrijire personala) atat din Europa, cat si din Romania. In proportie de 99% suntem importatori directi“, a declarat antreprenoarea pentru ZF, aceasta mentionand ca oamenii care cumpara produse din magazinul sau sunt persoane ce isi doresc un mod de viata sanatos.

Foto: bnet.com

Autoare: Alina Burlacu
Redactor-sef Femei in Afaceri

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24