Articole
04-05-2015

Cu o experienta de peste 13 ani si un portofoliu solid in domeniu, Madalina coordoneaza activitatea de Piete de Capital a biroului Clifford Chance Badea. In urma acestei promovari, Madalina se alatura celor doi parteneri care coordoneaza activitatea de la Bucuresti - Daniel Badea, Managing Partner, si Nadia Badea.

 

Madalina a absolvit Facultatea de Drept Bucuresti in 2002 si este membru in Baroul Bucuresti din 2003. Are o vasta experienta, in special in tranzactii de piata de capital, atat pe piata locala cat si pe pietele internationale, precum si in domeniul financiar-bancar.

 

De-a lungul anilor, ea a consiliat institutii financiare, banci de investitii si companii locale si internationale. Expertiza sa include toate aspectele legate de oferte publice initiale de actiuni, oferte secundare de actiuni, oferte de obligatiuni domestice, oferte de euro-obligatiuni corporatiste si suverane, programe de emisiune continua de obligatiuni (programe EMTN), emisiuni de certificate de depozit global, securitizari de creante, fiind implicata in aproape toate tranzactiile majore de piata de capital din Romania in ultimii 10 ani.

 

Face parte din echipa Clifford Chance Badea inca de la infiintarea firmei in anul 2002. In 2007, Madalina a fost detasata pentru sase luni in cadrul grupului de piete de capital al biroului Clifford Chance din Londra. A fost promovata la pozitia de Counsel in anul 2008. Conform ghidului juridic Chambers Global 2014, clientii cu care a lucrat o considera drept unul dintre cei mai buni avocati din tara, fiind apreciata pentru expertiza in domeniul pietei de capital.

 

Este, de asemenea, recunoscuta pentru abilitatea privind aspectele de reglementare si documentatie aferente tranzactiilor. Editia din 2015 a aceluiasi ghid mentioneaza ca Madalina ramane activa in numeroase tranzactii ce implica institutii bancare si financiare din Romania, adesea avand si elemente multijurisdictionale.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24