Articole
01-02-2013

Cu o prezenta de mai bine de 2 decenii pe piata de electrocasnice, M & N Italy Trading ofera produse de calitate superioara.
 

Toate produsele din portofoliul firmei se bazeaza pe trei principii esentiale: calitatea si durabilitatea produselor , designul modern si satisfactia clientului. Produsele sunt importate din Anglia, Italia sau Germania, iar originea lor se reflecta in fiecare produs.
 

 M & N Italy Trading este importator exlusiv al marcilor: Delonghi, Ardes, Meliconi, Medicura, Studio Casa, Rio.

 

Care este cel mai puternic argument al nostru in vanzarea pentru un client?
 

Beneficiile de care se va bucura in urma achizitionarii unui produs, de aceea recomandam Espressorul de cafea automat ESAM 4110 S de la Delonghi, un aparat de inalta calitate care dispune de functii speciale ce vor satisface orice client.
 

Acest aparat poate prepara un cappuccino delicios dintr-o cafea proaspat macinata, intr-un timp foarte scurt.

Automatul dispune de o rasnita de cafea silentioasa, in 13 trepte reglabile, insa poate fi folosit si cu cafea macinata, ceea ce inseamna ca accepta atat cafea boabe cat si cafea direct macinata. De asemenea, puteti prepara doua cafele simultan.
 

Aveti disponibilitatea de a alege cantitatea de apa sau temperatura ideala pentru dumneavoastra .

Capacitatea rezervorului de cafea macinata este de 14 cesti, insa nu trebuie sa va faceti probleme deoarece aveti indicator pentru nivelul de cafea si apa.

Aparatul are un rezervor de apa detasabil, program pentru duritatea apei, program pentru decalcifiere si clatire manuala.

Pentru ca noi ne gandim la dumneavoastra am adaugat aparatului un intrerupator de energie electrica pentru consum zero, functie pentru economisirea energiei, program de stand-by si oprire automata.

Sistemul pentru cappuccino combina aerul, aburul si laptele rezultand un cappuccino spumos si cremos.

ESAM 4110 S include si o tavita pentru picaturi detasabila , un suport pentru cesti si un sistem termo-bloc : pentru o cafea proaspata preparata si mentinuta la temperatura ideala .
  

Un alt produs pe care il recomandam este Cuptorul pe gaz SURF FG INOX de la Studio Casa. Este cuptorul ideal deoarece satisface toate cerintele si nevoile dumneavoastra.
 

Pe langa designul modern si simplitatea utilizarii si pentru ca ne dorim sa transformam gatitul intr-o placere , am adaugat cuptorului un grill si un rotisor dispus pe diagonala.

Aprinderea cuptorului este electrica .

Si pentru ca totul sa fie perfect am inserat un timer de 60 de minute, un termostat si 2 led-uri indicatoare.

Nu trebuie sa va faceti probleme nici in ceea ce priveste curatarea pentru ca superbul cuptor SURF FG INOX are auto-curatare catalitica.

Cuptorul are un volum de 54 L si include o tavita si un gratar.

Cand vorbim despre design-ul cuptorului, observam ca acesta este foarte simplu si elegant.

Pentru ca este din inox , se potriveste in orice bucatarie , frontal are trei butoane pentru reglaj , iar usa este dotata cu doua geamuri din sticla, termoizolante.


 

www.delonghi-store.ro

 

www.studiocasa.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24