Articole
01-09-2014

Incepand cu luna august 2014, Luana Crivat ocupa functia de Director HR in Romania al grupului britanic GlaxoSmithKline (GSK), din care fac parte diviziile GSK Pharma, GSK Consumer Healthcare, Europharm Distributie si fabrica din Brasov, cu un numar total de aproximativ 1.000 de angajati.

 

Cu o experienta de peste 8 ani in industria farmaceutica, Luana Crivat s-a alaturat GSK Romania in 2006, ca Reprezentant Medical. Doi ani mai tarziu, ea a intrat in echipa de Resurse Umane, ca HR Executive, pozitie in care a avut printre prioritati coaching-ul de dezvoltare a managerilor de oameni. Din iunie 2010, Luana Crivat si-a continuat cariera ca Regional Sales Manager, pozitie din care s-a concentrat pe dezvoltarea propriei echipe de vanzari, accelerand astfel propriile capabilitati de dezvoltare a oamenilor.

 

In noul sau rol, Luana Crivat are printre obiectivele-cheie managementul talentelor si construirea de capabilitati strategice in organizatie, continuand sa sustina inalta performanta in companie. Luana face parte din echipa de management a GSK Romania, precum si din echipa europeana de leadership a GSK Pharma.

 

“La nivelul intregii organizatii, oamenii si dezvoltarea acestora sunt cele doua prioritati strategice, iar agenda mea graviteaza in jurul celor doua, alaturi de crearea unei culturi a inaltei performante. In acest mod ne asiguram ca avem in organizatie oamenii potriviti si ca, atat fiecare in rolul sau cat si impreuna, ca echipa, putem contribui la crearea unui sistem de sanatate performant, in linie cu obiectivul nostru la nivel local – acela ca, prin tot ceea ce facem, sa contribuim la cresterea sperantei de viata a romanilor”, a spus Luana Crivat intr-un comunicat de presa al companiei.

 

Luana Crivat ii succede in functie Iuliei Dobritoiu, care a fost numita in functia de HR Business Leader Middle East and Africa Supply Chain (reteaua de productie a GSK), fiind membru al echipei de leadership pentru supply chain in Orientul Mijlociu si al echipei de HR din Europa si EMAP (pietele emergente si Asia Pacific).

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24