Articole
16-03-2014

Iti este dor de scrisorile de altadata – scrise pe hartie, cu cerneala, impaturite si trimise intr-un plic? In plus, ce parere ai despre faptul ca scrisoarea ta e livrata la destinatie de catre un curier si astfel nu are nicio sansa sa se rataceasca?Luna aceasta s-a lansat proiectul special “Livrez Dragoste”, un serviciu unic in Romania, care presupune scrierea si transmiterea de scrisori pe bicicleta, gratuit, in contextul in care, interactiunile se petrec mult mai mult in mediul virtual.Ideea apartine fondatoarei proiectului, Loredana Munteanu, si co-fondatoarei, Cristina Dobrescu. Cele doua tinere conduc ONG-ul „Arta nu musca” – cel mai important demers socio-cultural din Romania, ce are ca obiectiv sustinerea tinerilor artisti talentati din diferite domenii, intr-o maniera cat mai actuala si creativa.

Cum functioneaza proiectul Livrez Dragoste?


Se acceseaza website-ul www.livrezdragoste.artanumusca.ro, apoi sectiunea “Scrisoarea ta” si se completeaza formularul existent. Expeditorul ataseaza cele mai frumoase ganduri pentru cine va primi scrisoarea, dupa care are optiunea sa aleaga o surpriza din partea partenerilor proiectului (Fa Romania si Editura Litera). Echipa se ocupa de scris cu stiloul pe hartie reciclata, iar livrarea  scrisorii se face pe bicicleta, doar in Bucuresti, cu ajutorul celor de la Sinapseria.


Serviciul se adreseaza publicului modern si creativ, cu un comportament eco-responsabil, care apreciaza ca gesturile simple fac diferenta. Livrarile oficiale vor incepe din data de 17 martie, dar intre timp se pot trimite solicitarile la: www.livrezdragoste.artanumusca.ro


Parteneri
: Fa, Sinapseria, Editura Litera, AristoCats Bistro, Adevarul, Realitatea.net, Ziare.com, Diva Hair, Blitz TV, 121.ro


www.livrezdragoste.artanumusca.ro

www.facebook.com/livrezdragoste
livrezdragoste@artanumusca.ro

 

*Video prezentare proiect http://youtu.be/Rz1HijxR0D8

 

Cu o astfel de idee, le credem pe cuvant pe fondatoarele proiectului, care spun ca in acest demers este vorba despre : „Emotie pe hartie, magie la destinatie!”.

 

Autoare: Veronica Stancu

 

 

 

 

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24