Articole
14-01-2015

Editura Litera lanseaza colectia de carti de business CEO Must Read, care cuprinde titluri semnate de autori renumiti, precum Sheryl Sandberg , Patrick Lencioni , Warren Buffett si Gary Keller.

Oamenii de business de succes stiu ca o conditie obligatorie pentru a fi mereu in top este sa inveti in fiecare zi, citind cartile cele mai bune din domeniu. Colectia CEO Must Read aduce carti de leadership, management, cultura organizationala, investitii, strategie, lucrari excelente, ce ii vor inspira pe cititori sa isi schimbe modul in care vad lumea, afacerea proprie si oportunitatile intalnite. Colectia CEO Must Read reprezinta calea cea mai buna, mai rapida si mai usoara de a reusi in afaceri.

 

Lean In de Sheryl Sandberg se adreseaza femeilor confruntate adesea cu dilema: o cariera de succes sau o viata personala implinita? Autoarea, al doilea om din conducerea Facebook , aflata in ultimii ani in topul celor mai puternice femei de afaceri si al celor mai influente personalitati si mama a doi copii, ne arata ca este posibil sa impaci reusita profesionala cu implinirea personala, ca trebuie sa depasim stereotipurile de gen, iar femeile trebuie sa aiba mai multa incredere in sine si ambitie pentru a-si obtine locul pe care il merita.

 

Patrick Lencioni sustine in cartea sa, Avantajul , ca diferenta dintre companiile de succes si cele mediocre are prea putin de-a face cu ceea ce stiu acestea si cu cat de inteligente sunt si mai mult cu cat sunt companiile de sanatoase. Cartea face o explorare coerenta si cuprinzatoare a avantajului unic pe care il ofera sanatatea organizationala.

 

Volumul Warren Buffet despre aproape orice include cele mai bune articole publicate in revista Fortune de si despre Warren Buffett, ca si unele dintre scrisorile lui anuale catre actionarii Berkshire, de fiecare data examinate atent de cititori in cautarea revelatiilor sale despre ce a mai facut pe pietele de valori mobiliare. Veti afla, citindu-l, care este principala strategie de afaceri a lui Buffett – cautarea de societati subevaluate, in care sa investeasca masiv; ce parere are despre instrumentele financiare derivate – „arme financiare de distrugere in masa“; detalii despre stransa prietenie cu Bill Gates si despre activitatea lor filantropica; amanunte din culisele vietii sale; cat din averea sa le va lasa copiilor – „suficienti bani astfel incat sa simta ca pot face orice, dar nu atat de mult incat sa poata sa nu faca nimic“. O vedere unica asupra celei mai fascinante povesti de succes americane a vremurilor noastre.

 

Asaltul zilnic de e-mailuri, mesaje şi intalniri ne distrage de la ce e important şi ne streseaza enorm. Solicitarile de la locul de munca şi din familie sunt din ce in ce mai numeroase. Rezultatul: productivitate scazuta, deadline-uri depaşite, caştiguri mai mici, incetarea ascensiunii profesionale. Bestseller nr. 1 Wall Street Journal, volumul Un singur lucru de Gary Keller si Jay Papasan le arata cititorilor cum sa obtina rezultate mai bune in mai putin timp, sa reduca stresul si sa obtina rezultate extraordinare la munca şi in viata personala. 

 

Despre Editura Litera

In 1989 lua fiinta, la Chisinau si Bucuresti, Editura Litera. Se implinesc, asadar, 25 de ani de existenta. Ani in care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reusite majore, Litera a editat 4 300 de titluri, intr-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de fictiune si nonfictiune, Litera a reusit sa se impuna prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanti actori de pe piata de carte. 

 

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24