Articole
24-01-2016

Virginie Vatin, Orange Labs Romania Deputy Director, este invitata celei de-a patra editii „Limba romana pe agenda expatilor”, un eveniment organizat de Centrul de Limbi Straine A_BEST pentru profesionistii de resurse umane din companii. Cu aceasta ocazie, Virginie Vatin va vorbi despre experienta sa de expat in sala de curs.

 

Ajuns la cea de-a patra editie, evenimentul «Limba romana pe agenda expatilor» isi propune sa atraga atentia asupra nevoii de a investi in programe de training si cursuri de limba romana pentru managerii expati din companii, care sa raspunda nevoilor concrete de invatare ale acestora si care sa le permita sa se adapteze rapid la specificul mediului de afaceri din Romania”, declara Aura Ipate, fondator A_BEST.

 

La aceasta editie, ne bucuram sa o avem invitata pe D-na Virginie Vatin, Orange Labs Romania Deputy Director, a adaugat Aura Ipate. Ca la fiecare editie, „Limba romana pe agenda expatilor” va include un moment interactiv, reprezentat de sustinerea unei secvente demonstrative dintr-o lectie de limba romana pentru expati, cativa participanti urmand sa joace rolul cursantilor.

 

„Limba romana pe agenda expatilor”, editia a IV-a va avea loc pe 25 februarie 2016, intre orele 17.30 – 19.30, la Hotelul Cismigiu din Bucuresti (B-dul Regina Elisabeta nr. 38).

 

La editiile anterioare ale evenimentului “Limba romana pe agenda expatilor” au participat, in calitate de speakeri, reprezentanti ai companiei AUTO.ro, Ambasadei Regatului Tarilor de Jos, respectiv Generali Romania, care au vorbit despre experienta studiului limbii romane, din perspectiva cursantului expat.

 

Despre A_BEST                                  

Centrul de Limbi Straine A_BEST a fost infiintat in 2008, iar in cei peste sapte ani de activitate a reusit sa se remarce pe piata de profil. Inca de la inceput, echipa sa a aratat deschidere fata de toti partenerii si clientii cu care a colaborat. In prezent, Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI, ECL si certificat ISO 9001:2015, de catre TÜV SÜD) este o companie ce ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari LCCI; testari ECL; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice. Detalii: www.abest.ro

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2021 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24