Articole
07-10-2015

Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cea de-a treia editie a seminarului „Limba romana pe agenda expatilor”, care va avea loc pe 5 noiembrie 2015, intre orele 17.30 – 19.30, la Hotelul Cismigiu din Bucuresti. Evenimentul se adreseaza profesionistilor de resurse umane din companii.

 

Editia a treia a seminarului „Limba romana, pe agenda expatilor” il are ca invitat pe Paolo Coletto, Chief Financial Officer si Board Member, in cadrul companiei Generali Romania. El va sustine o prezentare pe tema „Experienta de expat in sala de curs”.  

 

Seminarul va include si un moment interactiv, reprezentat de sustinerea unei secvente demonstrative dintr-o lectie de limba romana pentru expati, cativa participanti urmand sa joace rolul cursantilor. Totodata, in cadrul evenimentului din acest an va fi lansat manualul de limba romana pentru expati, realizat de echipa de traineri a Centrului de Limbi Straine A_BEST.

 

In ultimii ani, datorita expansiunii companiilor multinationale in tara noastra, a crescut si interesul pentru integrarea managerilor expati in mediul de afaceri romanesc. Ca urmare a acestui fapt, exista un trend crescator in ceea ce priveste cumpararea serviciilor de training lingvistic, de catre departamentele de resurse umane, care au in vedere ca programele de pregatire sa fie adaptate nevoilor de lucru ale cursantilor expati.

 

Despre editiile anterioare “Limba romana pe agenda expatilor”

La celelalte doua editii ale seminarului “Limba romana pe agenda expatilor”, organizate pe 27 februarie 2014 si 26 februarie 2015, au participat peste 60 de persoane, iar printre acestea s-au numarat directori de companii, specialisti din domeniul resurselor umane si studenti ai Academiei de Studii Economice Bucuresti – Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare in limbi straine. In ceea ce priveste invitatii speciali ai editiilor anterioare, acestia au fost reprezentanti ai companiilor AUTO.ro si Ambasadei Regatului Tarilor de Jos, care au vorbit despre experienta studiului limbii romane, in calitate de cursanti expati.

 

Despre A_BEST                                  

Centrul de Limbi Straine A_BEST a fost infiintat in 2008, iar in cei peste sase ani de activitate a reusit sa se remarce pe piata de profil. Inca de la inceput, echipa sa a aratat deschidere fata de toti partenerii si clientii cu care a colaborat. In prezent, Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari LCCI; testari ECL; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Articole din aceasi categorie

Copyright: Femei in Afaceri 2019 | Termeni si conditii | Realizat de Concept24